Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Bundan böyle altın ve döviz fonu almamaya karar verdim.
    Artık fon yerine gram altın, gram gümüş ve hangi dövizi alacaksam o dövizin kendisini alacağım.

Fonlar yerinde sayıyor.Al sat yapmak çok çok zor, hele döviz fonları T3 ile adamı bezdiriyorlar.
    Halbuki altın ve dövizin günlük iniş çıkışlarında bile işlem yapma imkanı ile gram ve dövizin kendisi fonların çok önüne geçiyor.

Gerçi altından bir beklentim kalmadı .Güya 3000 dolar olacaktı ons.Altına kayması gereken para artık başka alanlara kayıyor.Hele aşı meselesi başarılı olursa onsta ciddi düşüşler olacak gibime geliyor.

2. Bir miktar almayı düşünüyorum, dolar bazlıları çeşitlendirmek amaçıyla
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bana da geldi şöyle bir şey. Şimdi mi almalı biraz beklemeli mi bilemedim.

Türkiye'nin ilk portföy yönetim şirketi Garanti BBVA Portföy, Temiz Enerji Karma Fon ile yatırımcılarına, temiz, yenilenebilir ve alternatif enerji teknolojilerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerin sermaye piyasası araçlarına yatırım yapma imkanı sunuyor.

Temiz Enerji Fonu ile dünyamıza iyi bakarken yeni fırsatlara da yatırım yapın!

Küresel ısınma ve çevre kirliliği gibi sorunlar sebebiyle son yıllarda fosil yakıtlardan yenilenebilir enerji kaynaklarına doğru bir yönelim söz konusu. Özellikle global tarafta yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren şirketlerin desteklendiğini, gelişmiş ülkelerin bu alanda ilerleme kaydedebilmek adına ciddi adımlar attığını görüyoruz. Örneğin; ABD'de yeni başkan Joe Biden'ın "yeşil enerji devrimi" yapmayı planladığı yönünde açıklamalar mevcut. Avrupa'da 2020'nin ilk yarısında tarihte ilk kez fosil yakıtlara kıyasla yenilenebilir enerji kaynaklarından daha fazla elektrik üretimi gerçekleşti. İngiltere'de ise 2030'a kadar benzin ve dizelle çalışan araçların satışının yasaklanması gündemde. Bunlar ve bunlara benzer birçok örnek göz önünde bulundurulduğunda "temiz enerji" temasının ve bu alandaki gelişmelerin önümüzdeki yıllarda gündemdeki konuların başında geleceği söylenebilir.

Bu doğrultuda; 18 Ocak 2021 tarihinde satışa sunulacak Garanti Portföy Temiz Enerji Karma Fon ile söz konusu enerji türlerinde faaliyeti bulunan şirketlere yatırım yaparak hem alternatif yatırım fırsatlarından faydalanın hem de Dünyamıza iyi bakın. Yatırım portföyünüze Temiz Enerji Karma Fon'u da dahil etmek istiyorsanız hemen benimle iletişime geçebilirsiniz.

Fon hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.
    http://bulten.garantibbva.com.tr/new...0Karma_Fon.pdf
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Son 6 ayda fikey bi çıkışı var
     Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    Selamlar, ölçüt olarak %50 CEXX vermişler, o da marttan beri 5 katına çıkmış, şiştiği düşünülen NDXT'ye kıyasla da (CEXX/NDXT) 2,5 katında. Daha erken çıkarsalar şaşardım.

Daha da yukarı çıkmaz anlamı çıkmasın, olumlu/olumsuz anlamda yazmıyorum.

Ek 26651

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bundan böyle altın ve döviz fonu almamaya karar verdim.
    Artık fon yerine gram altın, gram gümüş ve hangi dövizi alacaksam o dövizin kendisini alacağım.

Fonlar yerinde sayıyor.Al sat yapmak çok çok zor, hele döviz fonları T3 ile adamı bezdiriyorlar.
    Halbuki altın ve dövizin günlük iniş çıkışlarında bile işlem yapma imkanı ile gram ve dövizin kendisi fonların çok önüne geçiyor.

Gerçi altından bir beklentim kalmadı .Güya 3000 dolar olacaktı ons.Altına kayması gereken para artık başka alanlara kayıyor.Hele aşı meselesi başarılı olursa onsta ciddi düşüşler olacak gibime geliyor.
    hocam yanlış anlama da yeni mi fark ettin bunu? gram altın daima altın fonundan yüksek getirmiş keza eurobondlar da öyle. Bu fonların varlığı bile saçma bence.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bundan böyle altın ve döviz fonu almamaya karar verdim.

peki ya gldtr / gmstr vb byf ler?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    Selamlar, ölçüt olarak %50 CEXX vermişler, o da marttan beri 5 katına çıkmış, şiştiği düşünülen NDXT'ye kıyasla da (CEXX/NDXT) 2,5 katında. Daha erken çıkarsalar şaşardım.

Daha da yukarı çıkmaz anlamı çıkmasın, olumlu/olumsuz anlamda yazmıyorum.

Ek 26651
    Ben de onun için tereddüt ettim nerede şişen bir enstrüman var hemen onun fonu çıkıyor, gümüş fonları da öyle oldu ama geeç kaldılar onun için acele etmemek gerek sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    Bir miktar almayı düşünüyorum, dolar bazlıları çeşitlendirmek amaçıyla

Ben bir süre takip edip öyle alırım galiba tam olarak nelerde etkilendiğini anlamak için.

8. Tpz fonuna tekrar baktım.

Portföy dağılımında sadece 3 adet hazine döviz kira sertifikası var, gerçi getirileri fena değil %5,8 - %4,25 - % 5,00

Minimum alış 5.000 ve katları.

Valör t+5 ( Zpf ve Kıs'te valör t+3)

Minimum alış ve valör konusunu düzenlemeleri lazım bence.

Sayfa 598/1003 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •