Sayfa 37/1004 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Tahmini ortalamam 148 civarı oraya gelince ne zarar nede kar sadece Akbank 50 şortum var 7.40 dan bunlarda bir kar var
    ortalaman çok kötü ama kontrat sayın çok az,bu poz çok kolay kazanca geçebilir,benim eskiden çok başıma gelmişti,3 katı pozu artırabilirsen maliyetin iyileşir,tabi teminat ne kadar yedek paran ne kadar,dayanma gücün önemli ve en önemlisi algı yönetimin ne durumda allah kolaylık versin

tamam tanışıyoruz. ama orda kaldı yürümedi. yukardaki mesajını kim yazsa aynısını yazardım yani bu sana özel değil. ayrıca alıp veremediğim bir şeyde yok. olmuyor her akşam o kadarıda. burası amatörce yazılan çizelen bir platfor. varsa bir yanlışlık buna moderatörler müdahele eder.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben yazıyorum mert , yazmamız da sıkıntı varsa Güneysu gelir hıı der yazmayın der bugune kadar gelip yazmayın dedikleri Dini konular,siyaset,direk ekstra yapıştırmak bunlar yasak .
    Ben san yazma demedim ki ..online yaz dedim ..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben bugün gene flat olduğumu yazdım ..ama gelip aldım verdim krıdım vurdum dedim mi ?
    sn mert insanlar anlık pozunu zaten yazamaz,hem vakti yoktur,hem stresi vardır,hemde kime ne gerçek poz taşıyan için önemli olan para kazanmaktır,sen neden taktınki anlık yazmaya senin kazancın falan olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Senin bi derdin var ama henüz anlayamadım, sayfada takmadığın adam kalmadı.
    oku dan başladın yaz maktan çıktın
    hayırdır, derdini söyle derman olalım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    geçin onu..kimse bize ayar vermesin.BALANS AYARINA ihtiyaç yok..

vob ile ilgili tek yorumunu gündüz göremezsiniz..

gece gelip hasılatı toplar nitelikte ayar vermeye kalkmasın.

Millette hemen selamı çakıp,ben yaptım o yapmadı vs.

geçin beyler..

HARMANDA İZİ OLANIN YEMEKTE YÜZÜ OLUR...

vob ile ilgili yorumunu görmediğimizin nazını da çekmeyiz,PARMAK SALLAMASINA ASLA..

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    tamam tanışıyoruz. ama orda kaldı yürümedi. yukardaki mesajını kim yazsa aynısını yazardım yani bu sana özel değil. ayrıca alıp veremediğim bir şeyde yok. olmuyor her akşam o kadarıda. burası amatörce yazılan çizelen bir platfor. varsa bir yanlışlık buna moderatörler müdahele eder.
    Seni tanıdığım halde ..bu kadar hak hukuk sahibi olduğumuz halde ben senin bu vob topiğinde xu030 vadelis ile ilgisiz bu kadar saçma sapan yazılarından tek bir alıntı yapmadım seni küçük düşürmedim ..ama sen ayıp ettin ..bu ayıp ömür boyu sen ve senden kaç tane varsa yeter de artar ..
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Onlıne neden yazayım bugun 150 kişi vardı burada sadece jas yazmış öylemi ne yapalım yarın topiğe gelmiyelimmi
    Burada herkes forum kuralları içinde istediğini yazar , kimse kimseye birşey ispatlamak zorunda değil.
    Senin kendi topiğin olur bana dersinki benim topiğimde yazmanı istemiyorum dedinmi ben yazmam zaten ama burası kuralları belli
    Kolay gelsin

Sayfa 37/1004 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •