Sayfa 242/932 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Temel analiz faktörlerden sadece birisidir. Bunun yanında dönemsellik ( Doğru zamanda doğru enstrüman ), Teknik analiz, Gelecekte şirket ürünlerinde oluşabilecek arz talep dengesi vs gibi bir çok faktör etken olmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Aynen, Benim için 60 lirada 2 yıl değil, 20 yıl da aynı fiyatta kalmış olması bir anlam ifade etmiyor. Çünkü ederinden fazla işlem görüyor.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Ben gayet memnunum sayenizde bir bakış açısı öğreniyorum zararda olabilirim zerre pişmanlık duymuyorum sizlere teşekkür ediyorum ve takip ediyorum buradaki tecrübelerim paradan daha kıymetli benim için Beşiktaşlı abime dandanakan kumandanı ve izci abiye saygı ve sevgilerimle iyiki varsınız uzun zamandır takip ediyorum sırf teşekkür ve takdir etmek için üye oldum sağolun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Ben gayet memnunum sayenizde bir bakış açısı öğreniyorum zararda olabilirim zerre pişmanlık duymuyorum sizlere teşekkür ediyorum ve takip ediyorum buradaki tecrübelerim paradan daha kıymetli benim için Beşiktaşlı abime dandanakan kumandanı ve izci abiye saygı ve sevgilerimle iyiki varsınız uzun zamandır takip ediyorum sırf teşekkür ve takdir etmek için üye oldum sağolun
    Siz de Sağolun Zeki bey, Ne mutlu kalıcı dostlukların oluşması.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Aynen, Benim için 60 lirada 2 yıl değil, 20 yıl da aynı fiyatta kalmış olması bir anlam ifade etmiyor. Çünkü ederinden fazla işlem görüyor.
    Dedim ya abi anlaşamıyoruz

Abi benim söylemek istediğim şu; X hissesi zaman zaman değerinin altına düşer, zaman zaman değerinde durur, zaman zaman da değerinin üstüne çıkar. Bizim yapmak istediğimiz buradaki 3 faktörün değişimlerini Teknik Göstergelerle yakalayıp arasındaki marjları değerlendirmektir.

Siz eğer değerinin üstünde deyip hiç şans tannımazsanız, değerinin birkaç kat üstüne çıktığında oluşan boşluktan yararlanamazsınız diye düşünüyorum. Değerinin altında alıp üstünde satmak istediğinizi biliyorum. İşte bunun bir grafiği yok olsa ona da çözüm bulurduk...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Ben gayet memnunum sayenizde bir bakış açısı öğreniyorum zararda olabilirim zerre pişmanlık duymuyorum sizlere teşekkür ediyorum ve takip ediyorum buradaki tecrübelerim paradan daha kıymetli benim için Beşiktaşlı abime dandanakan kumandanı ve izci abiye saygı ve sevgilerimle iyiki varsınız uzun zamandır takip ediyorum sırf teşekkür ve takdir etmek için üye oldum sağolun
    Sağolun Zeki bey, çok teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Örneğin Alkim son gelmiş Bilançoya göre benim açımdan ederi 30 lira. Bir aya kadar bir Bilanço daha gelecek, Gelince tekrar ederini hesaplayacağım. Eğer gelecek Bilanço büyük hayal kırıklığı yaratmazsa, hedefe kadar beklemeye devam. İşin formülü bu dostlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Örnek olarak verdim sadece dostlar. Öyle bir hedef gerçek değil.

Sayfa 242/932 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •