Originally Posted by sartorius buranın tadı kaçtı youtube den selçuk gönençlerin bu akşamki videosunu izleyeyim size kolay gelsin Dolar 2 TL üstünde ülke batar diye arkadaş mı o.
Originally Posted by mert45 Sayın fuzzy_logic Bugün yani 14.Ocak.2021 PERŞEMBE XU030 vadelisi ile ilgili vob topiğinde net bir yazınız var mı? Savcının sorusu gibi oldu. "Net" ne demek? "Burdan long" "şurdan şort." "iki bölük daha kavurdum" gibi mi? Hayır. Yok.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
SELÇUK G.,mesajlarını her zaman siliyor. hani şu fibocu. zıplayarak,heyecanla anlatır.
Originally Posted by *Bozkurt Senin bi derdin var ama henüz anlayamadım, sayfada takmadığın adam kalmadı. oku dan başladın yaz maktan çıktın hayırdır, derdini söyle derman olalım Soydan'a selam söyle desem yeterli mi ..
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by karar_anı hayır olmadı. iyide bir arkadaşlığımız vardı inkar etmiyorum. Sadakatin için teşekkürler
Originally Posted by mert45 Soydan'a selam söyle desem yeterli mi .. Oooo abi çok eskilere gittin ya, hafızam resmen dumura uğradı, 10 sene oldumu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by sindoma53 Olabilir Garanti VOP un babası ya bu yüzden. Evet son 1 yıldır görüyoruz
hayat hep ciddiyetle olmaz. seans dışında ARİSTON ABİNİN, cinli-iblisli konuşmaları,yemek tarifi, kara kızı rüyasında görmesi vs. muhabbetleri olmadan olmaz.
Forum Rules
Yer İmleri