Sayfa 47/1004 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar utanarak soruyorum. Herhangi bir vadelide aynı anda hem uzun hem kısa pozisyon alabilir miyiz? Yani 100 adet uzun pozisyon açtım diyelim, 2 gün sonra vahiy geldi ve 50 adet kısa pozisyon almaya karar verdim. Bu ikisinin aynı anda var olması mümkün mü? Yani 100 uzunun üstüne 50 kısa aldık diye elimizde teorik olarak 50 uzun kalmalı ama ben böyle istemiyorum, ikisi de dursun istiyorum. Henüz viop'ta işlem yapmadım, araştırma aşamasındayım ama bu sorunun cevabını hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
    Psikolojik olarak short ve long aynı anda olması benim de hoşuma gidiyor ama aynı kurumdan yapınca otomatik kapanıyor. Farklı aracı kurumdan yapılabilir.

Özellikle zararda olan pozisyonu kapatmama takıntısına çare olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,167
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar utanarak soruyorum. Herhangi bir vadelide aynı anda hem uzun hem kısa pozisyon alabilir miyiz? Yani 100 adet uzun pozisyon açtım diyelim, 2 gün sonra vahiy geldi ve 50 adet kısa pozisyon almaya karar verdim. Bu ikisinin aynı anda var olması mümkün mü? Yani 100 uzunun üstüne 50 kısa aldık diye elimizde teorik olarak 50 uzun kalmalı ama ben böyle istemiyorum, ikisi de dursun istiyorum. Henüz viop'ta işlem yapmadım, araştırma aşamasındayım ama bu sorunun cevabını hiç bir yerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
    Aynı vade için yapmak isterseniz iki aracı kurum yeterli.

A kurumundan şubat vade 100 short, B kurumundan şubat vade 50 long.

Ayrı vade için yapmak isterseniz tek aracı kurum yeterli

A kurumundan şubat vade 100 short, A kurumundan nisan vade 50 long.
    Son düzenleme : secbul; 15-01-2021 saat: 04:35.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,167
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.cnbc.com/2021/01/14/bide...imum-wage.html

Biden's $1.9 trillion Covid relief plan calls for stimulus checks, unemployment support and more

Biden'ın 1.9 trilyon dolarlık Covid yardım planı teşvik kontrolleri, işsizlik desteği ve daha fazlasını seslendiriyor

Biden'ın planı hanehalkı üyelerine 1400 dolar ek ödeme, eyaletlere aşılama kampanyalarını hızlandırmak için 350 milyar dolar, KOBİ desteği ve işsizlik ödeneklerinin uzatılmasını içeriyor.
    Biden, ilerleyen haftalarda istihdam yaratma ve iklim değişikliğiyle mücadele için ek bir harcama paketi daha önereceğini de açıkladı.
    .
    .

.
    .
    Biden kesenin ağzını açmış.. Dolar yağdırıyor gökten bi de yetmez ise daha devamı var diyor. Kesenin içi 1.9 trilyon dolar + kdvsi
    .
    .
    .
    Ohhh...
    .
    .
    .
    Ohhh..
    .
    .
    Hane halkına 1400 dolar bi de.

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    iki farklı hesap lazım. bir de yayılma pozisyonu var ama o aynı vadeden yapılamaz.bir vadede long iken diğer vadede short olunabilir.

Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku

Gunaydin
    Bist 30, dow, dax, gbpusd, eurusd herseyde shortum

Bugun guzel bir gun olacak.

Duhul
    Nov 2020
    İkamet
    Isparta
    Gönderi
    25
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Psikolojik olarak short ve long aynı anda olması benim de hoşuma gidiyor ama aynı kurumdan yapınca otomatik kapanıyor. Farklı aracı kurumdan yapılabilir.

Özellikle zararda olan pozisyonu kapatmama takıntısına çare olabilir.
    Bu takıntı sadece bende var sanıyordum.Demek ki psikolojikmiş. Zarar yazdımı hiç kapatasım gelmiyor pozu. ��

7. ho ho ho noel palası geldi ho ho ho
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,167
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by huryat Yazıyı Oku
    Bu takıntı sadece bende var sanıyordum.Demek ki psikolojikmiş. Zarar yazdımı hiç kapatasım gelmiyor pozu. ��
    Evrimsel süreçte av sürelerinin uzun/meşakkatli olması yüzünden psikolojik olarak ve fiziksel olarak ağrı ve depresif düşünlere daha direnç gösterenlerin torunları ayakta kalmıştır (vazgeçenlerin çocukları aç kalmıştır). Ama zevk ve mutluluk veren fiziksel / düşünceler daha kısa sürer. Hayata hemen kaldığı yerden devam etme hemen ön plana geçer ama tekrar etme isteği çok çabuk zamanda kendini belli eder.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 47/1004 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •