Şu haber müthiş...
Şirket bana ab li otomotivcilerle görüşüyoruz onay sürecindeyiz demişti ama haberde Kasım da başlamış satışlar, çok büyük bir tedarikçi olmasına rağmen otomotivci değil..
Yani ab li bir otomobil şirketi ile de süreç bence devam ediyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müthiş gelişmeler tam bir gelecek yatırımı şirket. Normalleşmenin de desteği ile 2021 kords senesi olur umarım
Yatırım tavsiyesi değildir..
Poem hc yine spenci gördün değil mi? kords soda muhteşem ikilisi... Saygılar sevgiler tekrardan..
Otomotiv gövde metal yerine kompozit olarak kullanmaya geçer mi dersiniz.. gerçi tesla geçmiş miydi tam bilmiyorum.. bilgisi olan varmı..Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha gövdeye sıra gelmedi maliyet unsuru sebebiyle ama o da el mecbur..
Dünya gazetesi haberinde resmi var alt taban komple kompozit batarya.
Şimdilik bataryalarda..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesla Pandemi öncesi kompozit bulamıyordu şaka değil. Bu sebeple farklı malzemelere yönelmişti bakalım geri dönüş olur mu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hafifliği ön planda tutan havacılık da varlar ok.sanirim yeni tasarım uçan otomobil projeleri ise uzak bir gelecek olur..
Şimdi olan hikayesi bile yeterli
Ve bulunmuyor olması cabası
Ayrıca TUSAŞ inda bu işe girmesine devletim adına çok sevindim
Biri özel biri devlet .. harika bir şeyRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri