Sayfa 247/932 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

BUGÜN NE OLDU?

-Hiçbir periyotta sisteme takılan senet bulunamadı,

-AYCES 3 barla % 30 barajını açtı ve hedefe ulaştı, (rekor sürede)

-ARENA 9 barla % 30 barajını açtı ve hedefe ulaştı,

-Portföye alınan 15 senedin 6 tanesi (% 40’ı) bir buçuk ay gibi bir zamanda hedefe ulaşmış oldu.
    Emeğine sağlık

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

BUGÜN NE OLDU?

-Portföye alınan 15 senedin 6 tanesi (% 40’ı) bir buçuk ay gibi bir zamanda hedefe ulaşmış oldu.
    Tolga Karsan 3.03 ile listeye girmiş 3.94 görmüş % 30 olmuyormu bu

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

BUGÜN NE OLDU?

Çok başarılısınız maşallah Umarım başarınız daim olur. Bizde sisteminizden bilgilerinizden faydalanıyoruz. Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Onu kaçırmışım abi, kusura bakmayın. Pazartesi güncellerim inşallah...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Onu kaçırmışım abi, kusura bakmayın. Pazartesi güncellerim inşallah...
    Dandanakan abi, kontrol ettim, 3,94'ü görmüş ama ben gözden kaçırdım galiba, teşekkür ederim uyarınız için...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

BUGÜN NE OLDU?

Tolga hocam elinize sağlık. Hocam bir şey sormak istiyorum tablolardaki mevcut kriterlerde, herhangi bir öncelik, önem sıranız var mı. (TF sistemi ayrı tutuyorum ilk filtreleme orada başlıyor sanırım. Örneğin, Afyon veya Tolga sistemin IKH sistemine göre önceliği var mı ya da herhangi bir sistemin içindeki kriterlerin örneğin Afyon sistemi içindeki Delginin, aynı sistemdeki MACD'ye önceliği var mı.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Tolga hocam elinize sağlık. Hocam bir şey sormak istiyorum tablolardaki mevcut kriterlerde, herhangi bir öncelik, önem sıranız var mı. (TF sistemi ayrı tutuyorum ilk filtreleme orada başlıyor sanırım. Örneğin, Afyon veya Tolga sistemin IKH sistemine göre önceliği var mı ya da herhangi bir sistemin içindeki kriterlerin örneğin Afyon sistemi içindeki Delginin, aynı sistemdeki MACD'ye önceliği var mı.
    Sistemler arasında öncelik sırası yok ama bazı kriterleri bazı sistemlerde daha ön planda tutuyorum. MACD ve DELGİ karşılaştırmasını şöyle yapabiliriz. MACD olmazsa olmazımdır, ama MACD + DELGI kullanırsanız etkinliği ya da gücü arttırmış olursunuz...

Delgiyi hemen açıklayalım; Fiyat çubuğunun destek ve direnci aynı barda test etmesidir.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sistemler arasında öncelik sırası yok ama bazı kriterleri bazı sistemlerde daha ön planda tutuyorum. MACD ve DELGİ karşılaştırmasını şöyle yapabiliriz. MACD olmazsa olmazımdır, ama MACD + DELGI kullanırsanız etkinliği ya da gücü arttırmış olursunuz...

Delgiyi hemen açıklayalım; Fiyat çubuğunun destek ve direnci aynı barda test etmesidir.
    Çok teşekkür ederim Tolga hocam

Sayfa 247/932 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •