Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 1 - 8 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Cumhuriyet tarihinin en büyük "akaryakıta bağlı vergi kaçakçılığı" operasyonunda 608.000.000 litrelik satış verisinin sistemden silindiği belirlendi.
    KOM Dairesi ve MASAK koordinasyonunda 50 ilde düzenlenen ve "silici" adı verilen operasyonda akaryakıt üzerinden vergi kaçıran 220 kişi yakalandı.
    Silinen akaryakıtın güncel maddi değerinin yaklaşık 3,6 milyar TL olduğu ve MASAK raporuna göre devletin yıllık 3 milyar TL, 5 yıl içerisinde 15 milyar TL zarara uğratıldığı belirlendi

Antalya'da alışveriş için gelen 14 yaşındaki Y.K.'ye sarılarak maskesini çıkartmaya çalışıp, tacizde bulunan market sahibi Yeter K. (47), polis tarafından gözaltına alındı.
    Market sahibi Yeter K.'nin küçük kızı 1.5 yıldır taciz ettiği ortaya çıktı.

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Cumhuriyet tarihinin en büyük "akaryakıta bağlı vergi kaçakçılığı" operasyonunda 608.000.000 litrelik satış verisinin sistemden silindiği belirlendi.
    KOM Dairesi ve MASAK koordinasyonunda 50 ilde düzenlenen ve "silici" adı verilen operasyonda akaryakıt üzerinden vergi kaçıran 220 kişi yakalandı.
    Silinen akaryakıtın güncel maddi değerinin yaklaşık 3,6 milyar TL olduğu ve MASAK raporuna göre devletin yıllık 3 milyar TL, 5 yıl içerisinde 15 milyar TL zarara uğratıldığı belirlendi

İstanbul merkezli 36 ilde akaryakıta bağlı vergi kaçakçılığı ve nitelikli dolandırıcılık yapan suç örgütüne yönelik "Silici 2" operasyonu düzenlendi.
    Operasyon yapılan 157 akaryakıt istasyonunda toplam 196.000.000 litre akaryakıt satış verisinin otomasyon sistemlerine müdahale edilerek silindiği, silinen akaryakıtın piyasa değerinin yaklaşık 1.2 milyar TL olduğu tespit edildi.

İstanbul Bağcılar'da intertnet sitesinden beğenerek aldığı otomobilin hasarlı olduğunu öğrenen kadın "Bize göstermiş oldukları ekspertiz raporunu gördükten sonra güvendik kendilerine.
    Aracı 3 Şubat'ta aldım ama maalesef araç değil hurda almışım, dolandırılmışım. "dedi..

Sonradan araca yapılan ekspertiz sonucu ;
    sağ arka direğinde, tavan iç sacında, orta direğinde işlem,
    sağ ön poryosun'da, sağ ön çamurluk bağlantı sacında işlem,
    sağ arka şase bağlantı saçlarında işlemler,
    motor conta yanığı,
    motor alt yağ kartelinin kırık ...

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...asadi-6286808/

5.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

İstanbul Bağcılar'da intertnet sitesinden beğenerek aldığı otomobilin hasarlı olduğunu öğrenen kadın "Bize göstermiş oldukları ekspertiz raporunu gördükten sonra güvendik kendilerine.
    Aracı 3 Şubat'ta aldım ama maalesef araç değil hurda almışım, dolandırılmışım. "dedi..

Sonradan araca yapılan ekspertiz sonucu ;
    sağ arka direğinde, tavan iç sacında, orta direğinde işlem,
    sağ ön poryosun'da, sağ ön çamurluk bağlantı sacında işlem,
    sağ arka şase bağlantı saçlarında işlemler,
    motor conta yanığı,
    motor alt yağ kartelinin kırık ...

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...asadi-6286808/
    kaşıya ilk arabamı almaya gittim,yanımda babam,o daparayı ona vermedim diye belkide intikam aldı,bilemiyom,neyse dogan slx

yeşil ama yakıyor,mal ğibi notere ğittim hemen itikledi satıcı,çıktık eve geliyoz köprüde benzin bitti,neyse arabayla direk bakmaya ğötüremediğim

eniştenin yanına gittik,(bostancı oto san)o başka birine mesuta ğönderdi,babam o ara minibusle eve gitti,mesut bana dediki bu arabayı kmden

aldın,laaa benim ayarlarımla oynamayın,biriniz arabaya bakmaya gelmediniz amk,şimdide hesabmı soruyonuz diyerek açtım agzımı verdim .....

alayına enişte sanayi kimse kalmadı tabi,benzinlikten aldıgım benzini o ara arabanın üstüne döktüm tam yakacaktım her taraf karardı

dicem oki ilk arabanızı hele hele hevesliyken sakın almayın,alıcaksanızda yanınızda kesinlikle akrabanız olmasın..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

İstanbul Silivri'de bir kişi, birlikte yaşadığı annesi ve üvey annesini silahla öldürdükten sonra intihar etti.

İstanbul'da tıp öğrencisi Sude Ç., eğitim masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle iş insanı babası Tuncay Ç.'ye dava açtı.
    Genç kız, boşanma davası açan annesiyle görüştüğü için babası tarafından eğitim masraflarının karşılanmadığını öne sürdü.
    Anne ve babasını çok sevdiğini, aralarında kalmak istemediğini ifade eden Sude Ç., doktor olabilmek için babasına dava açmak zorunda kaldığını dile getirdi.

Irak'ta evli oldukları öğrenilen bir tüccar ile doktor, Türkiye'ye gelip başka kadınlara nikah kıyıp evlilik yapmak istedi.
    Bir çetenin eline düşen Iraklılar, iki Suriyeli kadınla evleneceklerini sanarak 40.000 lira kaptırdı.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •