Sayfa 536/996 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Covid: İngiltere'de denenen yeni tedavi nasıl uygulanıyor, umut ışığı olabilir mi?

Hull Royal Infirmary Hastanesi'nde Salı günü ilk hastaya uygulanan tedavi, viral enfeksiyona karşı vücudun ürettiği interferon beta proteininin solunum yoluyla akciğerlere ulaştırılmasını içeriyor.
    Bu proteinle bağışıklık sisteminin harekete geçirilerek hücrelerin virüslere karşı hazırlanması öngörülüyor.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....a-55648076.amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. dalga geçilen hindistan aşıyı temin edip günde 200 bin hedefi koymuş.Yani yakında gelişmiş ülkeler değil, 3. dünya da bizi sollayacak. Turizm sezonuna ciddi bir aşılama olmazsa herifler keriz değil aşılamanın olduğu ülkelere giderler.Zaten martta ayakta kalan esnaf olursa bir de turizm sezonu stresi başlayacak. Ampül halk sağlığına zararlı bir nesne.

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    dalga geçilen hindistan aşıyı temin edip günde 200 bin hedefi koymuş.Yani yakında gelişmiş ülkeler değil, 3. dünya da bizi sollayacak. Turizm sezonuna ciddi bir aşılama olmazsa herifler keriz değil aşılamanın olduğu ülkelere giderler.Zaten martta ayakta kalan esnaf olursa bir de turizm sezonu stresi başlayacak. Ampül halk sağlığına zararlı bir nesne.
    18 sene içinde herkesi aşılamış olurlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    TAYYİP'İN DEHŞET SİCİLİ VE BAŞINA GELECEKLER !

https://www.youtube.com/watch?v=9pfSGAR4s6E
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    18 sene içinde herkesi aşılamış olurlar.
    1.4 milyar nüfusu olan ülkede günde 200 bin aşı, 80 milyonluk ülkede 1 milyon aşı..!!
    adamlar bizim nüfusun 17 katı lakin bizim siyasetçilerin uçtuğunun çeyreği kadar yüksek uçamıyorlar..?

6. Evi kiralarken ev sahibi '' Ben tüm odalara patlamayan , bitmeyen ampül taktım. Lütfen bu ampülleri sökmeyiniz veya atmayınız '' demişti. Ben de tamam bedava ampül işte kullanırız demiştim. Meğerse ampül sağlığa zararlıymış. İnsanı kanser ediyormuş. Hem bütçeye hem bünyeye zararmış. Zaten hepsi tek tek patladı. Ev sahibini aradım ve '' Ampüllerin patladı, istersen gel teslim al yoksa ben çöpe atıyorum '' dedim. Sonra çöpe atarsam , çevreyi kirletmiş olacağımı ve başkalarına da zarar vereceğini fark ederek çok derinlere gömdüm.

Artık ampul kullanmayacağım. Her odaya bir mum yeter !

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    dalga geçilen hindistan aşıyı temin edip günde 200 bin hedefi koymuş.Yani yakında gelişmiş ülkeler değil, 3. dünya da bizi sollayacak. Turizm sezonuna ciddi bir aşılama olmazsa herifler keriz değil aşılamanın olduğu ülkelere giderler.Zaten martta ayakta kalan esnaf olursa bir de turizm sezonu stresi başlayacak. Ampül halk sağlığına zararlı bir nesne.
    Aslında az gelişmiş ülkeler batının çözdüğü hastalıklarla uğraştıkları için aşı altyapıları var. Benim bildiğim zaten hali hazırda aşı üretim şirketleri mevcut.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 536/996 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •