fabrikada altin bulunsa anca bu kdr cikardigercekten merak ediyorum
bilanconkac gelecek
fabrikada altin bulunsa anca bu kdr cikardigercekten merak ediyorum
bilanconkac gelecek
vardi 200 lerde. bayinca satmistim ainirlendim bu cikisa. hisseyi tasiyanlar neden bisey denince bozuluyo? ben gercekten cikisin nedenini
merak ediyorum. sadece dolasimdaki sayisi az diye mi
Şahsım adına bozulmuyorum ben,sadece meraktan sordum.Pandemi sonrası borsalarda f/k filan kalmadı,dünya piyasalarında para bollaştı,duran varlıklardan buralara kayıyor paralar nereye kadar bilemem lakin talep çok olunca fiyatlar tabiiki uçuyor,özellikle düşük sermayeli ve ihracata dayalı düzgün firmalarda bulunanlar için kendi adıma bu fiyatların bir daha pandemi öncesine döneceğine asla inanmıyorum,çünkü yeni maliyetlenenler, var,bir tür bayrak yarışı gibi.Ayrıca bistteki en az 100-150 hisse bu durumda sadece jantsa değil.
Brütte kendi kendimize bir bakmışız 1 ay geçivermiş
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
520 ye kadar problem yok...altı yüksek maaliyetlileri yorabilir.
Sultangazi Belediyesinin kaç lotu piyasaya sürülecek? 3000 mi 3milyon mu? Bugünkü KAP ı soruyorum arkadaslar
JANTSA JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
SULTANHİSAR BELEDİYEBAŞKANLIĞI
3.000,000
Ben 3bin olarak anlıyorum.En erken perşembe günü satabilecek
Yer İmleri