Sayfa 621/1003 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Girecek misiniz hocam şu an 1 tl olarak gözüküyor
    Bu fonun içerisinde yine Tesla olacaktır.
    Açıkcası çekiniyorum.
    Sırf almak için almakta istemiyorum.Biraz gözlemleyeceğim.
    Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu ppz'yi yarıya bölüp yarısı ile osd ya da ahu eklemek; riski bir tık artırıp, getiriyi de bir tık yukarı doğru itmek mantıklı olur mu diye düşünmekteyim. osd, corona sürecinden bir öst fonu için fazlaca etkilenirken, ahu hemen hemen hiç etkilenmemiş, ama öte yandan getiri anlamında da bir çok periyotta daha iyi görünüyor. Belki de hiç dokunmamak lazım ppz'ye, öst fonlarının içeriğinin temerrüt riskini almamak lazım bilemiyorum, düşünüyorum.
    Ahu ppz den daha iyi ve istikrarlı şekilde brüt % 19. 20 arası günlük getiriyor.Bende ppz den Ahu ya geçmeyi düşünüyorum.gecen yıl 4 ay kadar Ahu osd karışık tutmuştum.
    Bı problem olmadı.osd daha oynak
    Bazen eksi bile getiriyor ama Ahu stabil eksi birkez olmustur.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu ppz'yi yarıya bölüp yarısı ile osd ya da ahu eklemek; riski bir tık artırıp, getiriyi de bir tık yukarı doğru itmek mantıklı olur mu diye düşünmekteyim. osd, corona sürecinden bir öst fonu için fazlaca etkilenirken, ahu hemen hemen hiç etkilenmemiş, ama öte yandan getiri anlamında da bir çok periyotta daha iyi görünüyor. Belki de hiç dokunmamak lazım ppz'ye, öst fonlarının içeriğinin temerrüt riskini almamak lazım bilemiyorum, düşünüyorum.
    geçen hafta ppz'nin bir kısmını osd ve ahu ya çevirdim

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ahu ppz den daha iyi ve istikrarlı şekilde brüt % 19. 20 arası günlük getiriyor.Bende ppz den Ahu ya geçmeyi düşünüyorum.gecen yıl 4 ay kadar Ahu osd karışık tutmuştum.
    Bı problem olmadı.osd daha oynak
    Bazen eksi bile getiriyor ama Ahu stabil eksi birkez olmustur.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim bilgiler için. Çok faydalı deneyimler.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    geçen hafta ppz'nin bir kısmını osd ve ahu ya çevirdim
    üçünü üçte bir şekilde mi yaptınız. nasıl bir dağılım oluşturdunuz bu 3'ü arasında.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim bilgiler için. Çok faydalı deneyimler.
    Ahuya geçmeyi düşünüyor musunuz hocam

7.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Ahuya geçmeyi düşünüyor musunuz hocam
    Emin değilim hocam ama ''3 birim ppz'' taşımak yerine ''1 birim osd 1 birim ahu 1 birim ppz'' şeklinde bir sepet taşımak daha mı anlamlı olur diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Emin değilim hocam ama ''3 birim ppz'' taşımak yerine ''1 birim osd 1 birim ahu 1 birim ppz'' şeklinde bir sepet taşımak daha mı anlamlı olur diye düşünüyorum.
    Ahu ile osdnin riskleri neler acaba hocam

Sayfa 621/1003 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •