Sayfa 627/1003 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Somut tecrubesi olan vardır.

Zarar durumda mahsuplasma ne şekilde oluyor arkadaşlar. Doğrudan daha once ödediğimiz stopaj bakiyesi kadar iade mi alabiliyoruz yoksa belli bir oranda mi iade olabiliyor.

Örneğin aynı vergi dönemi içinde 1000tl stopaj ödedik bir baska fonu da net 500 tl zarar ile kapadık. Burada iade ne şekilde oluyor? Teşekkürler şimdiden

Edit: aramaya inandım sn. admustafa bunu açıklamış geçmişte baska merak eden varsa cevap şudur.

"Satışınızdan yaklaşık 7 K'lık bir zarar oluşmuş. Nasil ki kâr ettiğiniz fonda %10 stopaj kesiliyorsa, ,zarar ettiğiniz fon satışında %10 stopaj iadesi olur.
    İade %10 oluyor.
    Ama kar ve zararın 3'er aylık muhtasar dönemine denk gelmesi lazım.Yoksa ilelebet iade yok.

2. Altının durumu pek içaçıcı gözükmüyor.
    Beklentiler düşüşe doğru çevrilmiş vaziyetteymiş.
    GBC buna karşı bir önlem alır herhalde.Altın beklentisi tersine dönmüş gibi.
    https://www.bloomberght.com/altinda-...eliyor-2272756

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altının durumu pek içaçıcı gözükmüyor.
    Çin ve Rusya bayağı depoluyorlar deniyordu son zamanlarda. Onları zor duruma düşürmek için satışa teşvik olabilir sanki...
    Satmam ama ekleme de yapmam herhalde ...
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altının durumu pek içaçıcı gözükmüyor.
    altin 2020 sonunda cope dondu gitti artik cunku yeni altinlar cikmis
    Canlar gider heyyyy

5.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Fonlara giriş vakti zannımca bugün ve yarın 100k mac,tcd,nnf,gmr,oph ve 40k tcd şeklinde alım yapacam toplamda 1080k hayırlısı olsun.
    hocam bunlar disinda paraniz ne kadar kaldi sora bilirmiyim acaba?
    Canlar gider heyyyy

6. Vakıfbank da daha önce yaşadığım sorunu yine yaşadım, paylaşmak istiyorum. TEFAS dan fon 14:30 da dönüyor. Saat 16:00 da Vakıfbank ppf almak istediğimde, yeterli fon adeti olmadığından alamıyor, günlük düşük faiz oranından mevduat yapmak zorunda kalıyorum. Bu durum normal mi, anlayamadım. Dönen meblağ çok büyük bir miktar değil. Belki mobil bankacılık kaynaklıdır düşüncesiyle web den denedim aynı sonuç oldu. Ayrıca merak ettiğim diğer bir konu, öğleden sonra farklı bir bankanın ppf sini alabiliyor muyum valör olmadan. Sanırım alamam.

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Vakıfbank da daha önce yaşadığım sorunu yine yaşadım, paylaşmak istiyorum. TEFAS dan fon 14:30 da dönüyor. Saat 16:00 da Vakıfbank ppf almak istediğimde, yeterli fon adeti olmadığından alamıyor, günlük düşük faiz oranından mevduat yapmak zorunda kalıyorum. Bu durum normal mi, anlayamadım. Dönen meblağ çok büyük bir miktar değil. Belki mobil bankacılık kaynaklıdır düşüncesiyle web den denedim aynı sonuç oldu. Ayrıca merak ettiğim diğer bir konu, öğleden sonra farklı bir bankanın ppf sini alabiliyor muyum valör olmadan. Sanırım alamam.
    Başka bankanınkini alamazsınız.
    Ama VK6 yerine riski çok azda olsa VK11(kvbf) alabilirsiniiz.

''Emniyet kemeri can kurtarır.''
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

Sayfa 627/1003 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •