Sayfa 110/602 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Hocam tlman hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by Seher Tümer Yazıyı Oku
    Hocam tlman hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
    tlman arz sonrası 6.7 civarlarında toplayacaktım lakin para yetiştiremedim 100 tl hedefi var er yada geç orayı görecektir

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    tlman arz sonrası 6.7 civarlarında toplayacaktım lakin para yetiştiremedim 100 tl hedefi var er yada geç orayı görecektir
    O zaman poliport tu düşünemiyorum. Gerçi ege gübre (liman ) bucim (liman) nerelere geldi . Polisan liman bunların en büyüğü...

4. Hocamm polho gibi bir dev bir firmanın çöp bir vaziyette yatmasını nasıl yorumlarsınız.

5. Bilgi için çok teşekkür ederim.
    İyi geceler hocam, emeğinize sağlık..
    Katkı sağlayan tün arkadaşlara da teşekkür eder iyi geceler ve başarılar dilerim. 🤗

6. Mebes hocam la aynı anda aynı şey gelmiş aklımıza. Liman dev arazi yurt dışı fabrikalar.

7.  Alıntı Originally Posted by kuman Yazıyı Oku
    Hocamm polho gibi bir dev bir firmanın çöp bir vaziyette yatmasını nasıl yorumlarsınız.
    limanlar gündeme gelmeye başlıyacak o zaman buralarda durabilecekmi bende merak ediyorum bu polho bu sene öğle yada böyle gidecek ama ky nasıl dökecek nasıl bir korku panik oluşturacak fabrikamı yakacaklar patlamamı olacak 2.3 tabanmı olucak bir şeylerin olması lazımki dökülsün millet patron tam bir mezarcı bizide geçti

8. Avrupa’nın en büyük 10 limanından biri olan Kocaeli’nde kurulu Poliport, yatırımlarını sürdürüyor

Sayfa 110/602 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •