Sayfa 180/1004 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Anlamsız bi şekilde piyasayı tutup ayı piyasasını saklamaya çalışıyorlar ama nafile ortada çok ciddi bi ayı piyasası var.
    Dostum ŞAKA yapıyorsun herhalde?..
    Bende piyasanın döneceğini dönmesi gerektiğini düşünüyorum ama..
    Ayı piyasası için biraz erken gibi..
    Gerçi bizde eşek piyasası var daa..

Bir anda ne olduğunu bile anlamadan oluyor genelde herşey..

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    yok hocam anlık durum ne ise biz oranın fanatiğiyiz..!!
    hocam analizinize 3 gün kaldı..
    yeni tepe yapmaz demiştiniz yaptı ancak çok samimi bulduğum analizinizi burda kimse eleştiremez asla neden...ciddi anlamda viop yapıyorsunuz tepeden sallayanlar gibi short basacağınza cesaretli bir şekilde yakın vade de long işlem yapıp gene kazanıyorsunuz..asla size laf söylenmemeli..aslında long olmam gerekli demiştin helal olsun.!!
    10 numara adamsın.!!
    bu forum seni küstürmez umarım.!!
    devam başkan tebrikler.!!
    Yok Dostum,
    Dün kazandım diyen bir şortçu olamaz, pozu zamanında kapatmadıysa. PY dün, Cuma günü aldığımın fazlasını geri aldı benden, elimdeki longları 1691 de bitirdiğim için. Yalan yok. Temiz dayak yedim. [emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başarılar hocam 9,98 den aldığım garanları 10,38 ilk hedefle taşımayı düşünüyorum hayırlsı olsun..ne olur yazmaya devam edin.!!
    bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. yıl olmus 2021 hala 2000 endeksı goremedık... Insallah en yakın zamanda duz hesap 2000 yaparlar...
    bugun sise hareketlı gıbı, bakalım pıyango ona mı vuracak bugun de...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. babalar ne demiştik babalar gibi boğa tuzağı olabilir demiştik..!!
    şimdi endeksin 1567 üstünde bir günlük kapanışını görelim ve diyelim ki BOĞA TUZAĞIIIIII
    ESKİ zirve de geçildi v formasyonuna göre gidecek yol var ama teyit alınmalı sadece oluşan 4h NET ŞEKİLDE BOĞA TUZAĞI.!!
    günlüğe geçsin 1396 da ki AYNI senaryo devam etsin..!!!
    SEZARIN HAKKI SEZARA.!!!

6. lingo lingo şişeler

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dostum ŞAKA yapıyorsun herhalde?..
    Bende piyasanın döneceğini dönmesi gerektiğini düşünüyorum ama..
    Ayı piyasası için biraz erken gibi..
    Gerçi bizde eşek piyasası var daa..

Bir anda ne olduğunu bile anlamadan oluyor genelde herşey..
    Evet yükseliş devam ediyor. Ama 80 binde nasıl bir korku ortamı varsa şu an tam tersi bi ortam var.. Ve bu çok tehlikeli bi durum..fiyat yanılsaması diyelim buna.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    aynen.. çöküş veya yeni zirve.. burada kimsenin ne olacağını bildiği yok.. biliyorum diyenler sallıyor.. fiyat olarak görüyorsun gelişmeyi ama geçmiş bir bilgi o.. akşam nasıl kapatacağını bilmiyoruz. bir grafik var.. grafiğin her yerinde her bölgesinde işlem oluyor ki o grafik ortaya çıkıyor.. sadece sözde "al" veya "sat" bölgelerinde değil..makineler her bölgede işlem yapıyor.. bazı "geniuslar" ın sandığı gibi masa başında günlerce sinyal gelmesini beklemiyorlar..
    BOZUK ATMA ...yeter yav..burada insanalr boğa tuzağı dedi ölü kedi sıçraması dedi yukarıya yansımayan bir düşüş var dedi sen ne dedin allah için madem kasa kazanacağını biliyorsun niye burdasın bir çabanı görelim yav..!!
    millete laf sokup duruyorsun.!!
    yeter be.!!

Sayfa 180/1004 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •