Sayfa 87/268 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2144 madde; 689 - 696 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Sevgili Torik kayboldu gitti aramızdan. Uyarmıştım onu, söylemiştim. Bak demiştim, bu tahta fazla hareketli, acı dolu, insan ruhuna ters. Seni üzmesin. Sen gel, lotlarını bana 7 liradan sat, hiç tahta izlemekle, stresle uğraşma. Sana bir iyilik yapayım, bu döngüden kurtarayım, stresin, heyecanın azalsın, bana bir iyilik yapma fırsatı ver demiştim. İkimiz de bir şeyler öğrenelim, keşfe çıkalım, yüklerinden arın demiştim.

O başka bir yol izledi. Başa çıkamadı. Bu heyecan onu yok etti.
    Jonathan alemsin., selamlar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Sevgili Torik kayboldu gitti aramızdan. Uyarmıştım onu, söylemiştim. Bak demiştim, bu tahta fazla hareketli, acı dolu, insan ruhuna ters. Seni üzmesin. Sen gel, lotlarını bana 7 liradan sat, hiç tahta izlemekle, stresle uğraşma. Sana bir iyilik yapayım, bu döngüden kurtarayım, stresin, heyecanın azalsın, bana bir iyilik yapma fırsatı ver demiştim. İkimiz de bir şeyler öğrenelim, keşfe çıkalım, yüklerinden arın demiştim.

O başka bir yol izledi. Başa çıkamadı. Bu heyecan onu yok etti.

Bence sayın torik fıstıklı baklava yiyordur meşgül, baklavayı yiyince gelir.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,743
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur daha çok kazandım...ama çok da yoruldum bu kazancı sağlarken...siz yan gelip yattınız öyle kazanmaya devam ediyorsunuz...

Kekom bizim parolamız YAT UZAN PARA KAZAN.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    28 dolar mı o yukarıdaki?

5.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Sevgili hocam, bu sayfanın ışığısınız. Grafikleriniz burayı aydınlatıyor. Keyif alıyorum gördüğümde. Baktıkça, izledikçe.

Peki bu acı ve öğretme makinesi hiç mi durmaz; hiç mi gelmez 1 dolara da, alın buradan, mallanın bakalım demez. Piyasa ikircikli, kararsız, ben de düşeyim demez. Yerçekimi bilmez, affetmez.
    Sevgili JoNaThAn,

bu kadar güzel trade eden ve başarılı bir senet yok.

Yatırımını yapıyor, sabırsızları eliyor ve finale gidiyor..

Tabi ki alma fırsatı verecek ama biraz zaman var..

6. Sayın Jonathan ve minik yatırımcı büyük baklavadan ziyade dilimlenmiş minik baklavaları seviyorum. Büyük baklavayı yemesi zor oluyo. Haksizmiyim. Yatırım tavsiyesi degil. Zayıflama rejimi yapıyorsanız benden uzak durun

7. Bugün de acımı çektim çok şükür

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Kekom bizim parolamız YAT UZAN PARA KAZAN.
    tekerlek dönüyor acımızı çekiyoruz sloganı bitti mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 87/268 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •