Sayfa 292/1004 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bu olayları temmmuza benzetiyorum..o zamanda defalarca aynı yerde savruldum...sonra 20.000 puan gelmişti...dur bakalım nerede yeni zirve yapacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bugunun tavan goren xu030 hıssesı de mıgros oldu...
    sansını deneyeceksın, 30'da bır sansın var her gun...
    Bu yeni tip borsaya alışamadım...Artık soran eden olunca, bilmiyorum diyeceğim. Hakkaten anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri. 30-40 kat giden çöp hisede, neden satış gelmez. Ya da alarco carrier gibi yılların hissesi, tek bir kişinin toplaması da çok zor, 10 kat gittikten sonra, neden bu kadar yeter diyip satan güçlü biri çıkmıyor.

2 yıl öne bu yeni tip borsa ilk çıktığında, 5-6 ay sonra çok mağdur oluşacak demiştik...2 yıl oldu, bir şey olduğu yok...midem kaldırsa, içime sinse, trende uysak şimdi zengin olmuştuk...ama kumar bana ters dedim, içime sinmeyen parayı istemem dedim...böyle olacağını bilsem, belkide ben de modaya uyardım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Yoncada cıtı ve hsbc nin yüksek frekans lı makinaları aşağıdan aldıklarını bam bam .
    Anlatmak istediğim bankalarda bu 2020 son çeyrek banka bilanço beklentileri tırt , 2021 ilk çeyreğide öyle gözüküyor.
    Bu yüzden yukarı hareketler ya satış yada hacimsiz tepkiyle günü çevirme ile devam ediyor.

4. Spotta para kazanır hatta servet bile yapabilirsiniz , viopta en fazla harçlık alırsınız. Hatta verdiği stres de cabası. Zararı ve vade denilen zaman baskısını katmadım bile mevzuya.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hadi kolay gelsin , dinlenme zamanı.

yarın yine faiz kararı öncesi alanıda satanıda bunaltırlar. bunlar adama iki tahta ile bir ekmekettirirlermi hiç...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Dur bişey deneyecem,
    Anlarız şimdi...

N'oldu bademlibademlenmişbademçüklüler....
    ALAN YERLERİNİZE NE OLDU!!!....
    Alan yerlerin dert görmesin şeyisiler..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8. Akşam kasaya bakalım ne kadar jeton artışı olmuş, bizim jeton da makinada kaldı. zalım pala nolcak
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 292/1004 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •