Sayfa 877/964 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. arkadaşlar merhaba, bilmediğimden soruyorum . ipek enerji şirketi ne yapar? faaliyet raporunu okuyorum anlamıyorum bir detay göremiyotum. iş yatırım değerlendirmesinde türkiye petrolleri ile olan birkaç petrol kuyusu anlaşmasından bahsediyor. bu petrolun çıkarılması dışında enerji alanında ipek enerji şirketi ne yapıyor ??

2.  Alıntı Originally Posted by chromingo Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba, bilmediğimden soruyorum . ipek enerji şirketi ne yapar? faaliyet raporunu okuyorum anlamıyorum bir detay göremiyotum. iş yatırım değerlendirmesinde türkiye petrolleri ile olan birkaç petrol kuyusu anlaşmasından bahsediyor. bu petrolun çıkarılması dışında enerji alanında ipek enerji şirketi ne yapıyor ??
    Enerji faaliyetlerinden elde ettigi gelir sinirli. Ipek daha cok bir semsiye sirket gibi. KOZAL'in yaklasik dortte bir hissesine sahip (%23.78)onun uzerinden elde ettigi gelir bilancosunda gozukuyor. Ayrica KOZA Anadolu Madencilik ve onun uzeriden dolayli olarak ortak oldugu alt sirketler onlarin sagladigi gelirler var ancak bu bu kanaldan gelen gelirler, kozal'dan gelene gore cuzi denilebilir. Kap'ta ortaklik yapisi ve bagli ortakliklari alt bolumunde ayrintili bilgi var.

Bu forumda yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir, her turlu yatirim islemlerinizde kendi bildiginizden sasmayin.

3. pasta..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4. SON 3 AY ARACI İŞLEMLERİ..

5. SAO 3 AY TAKASBANK VERİLERİ..

6. 2021 BAŞINDAN itibarenTAKASBANK verileri..

7. Yabancı Fon dökümü... (maalesef KAP da bulamıyoruz bunları)

8.  Alıntı Originally Posted by chromingo Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba, bilmediğimden soruyorum . ipek enerji şirketi ne yapar? faaliyet raporunu okuyorum anlamıyorum bir detay göremiyotum. iş yatırım değerlendirmesinde türkiye petrolleri ile olan birkaç petrol kuyusu anlaşmasından bahsediyor. bu petrolun çıkarılması dışında enerji alanında ipek enerji şirketi ne yapıyor ??
    ALAN YATIRIM... Araştırma Raporu KOZAL ağırlıklı ancak gayet detaylı bir rapor. Direk olmasa da dolaylı olarak fikir verebilir..
    https://www.alanyatirim.com.tr/Uploa...01836713352277

Sayfa 877/964 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •