Originally Posted by mebes Ege gübre, alkım, rtalp , nuh çimento, bucim ...verdiğiniz hedeflerinin iki katı oldu ... Vertu , hedef , karton , algyo diğer unutulanlar....
Originally Posted by mebes Celik hocam 3 gündür Polho da satış oldu ve karşılandı. Bugün son saatte tekrar alisa döndü ne düşünüyorsunuz... üçgen sonlarına geldi artık gitmeli gündemde tutmak istemiyorum sonra hisseler küsüyor bana gitmiyor
Originally Posted by hakan4554 Üstad yok mu şöyle snkrn gibi bir hisse var olmasına da ben vebal almaktan korkuyorum cesaretim topladığımda yazarım
Originally Posted by celik comak var olmasına da ben vebal almaktan korkuyorum cesaretim topladığımda yazarım Özelden yaz üstad günahı da sevabı da bana ait
cay içip geliyorum
PARSN'ın yanına 7 iş günlüğüne bir miktar ANELE ekledim. P + A A + N R + E S + L N + E Y.T.D.
Originally Posted by hakan4554 Üstad yok mu şöyle snkrn gibi bir hisse Tam aklımdan geçeni söyledin kardeşim iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by celik comak var olmasına da ben vebal almaktan korkuyorum cesaretim topladığımda yazarım Ne hisselerle uğraşıyoruz hocam. Vebal sizde olmaz siz çıtlatın biz anlarız😀
Forum Rules
Yer İmleri