YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by palmet sizinde gününüz hayırlı ve bereketli olsun Hoş geldiniz... Hepimiz için hayırlı ve güzel olur inşaAllah...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Günaydın hayırlı sağlıklı günlerimiz olsun.
hayırlı bereketli günler Originally Posted by T/A Bir süredir göremiyoruz... başım sıkışınca yazıyorum dm den kandil bayram yılbaşı özel günlerde yazışıyoruz ama sizin bir bilginiz vardır diye düşünmüştüm üstat Umarım iyidir... Originally Posted by Dandanakan Eyvah bilge ye ne dedin sen belki ortaya çıkar diye yazdım ağbey ıhh çokta lü lü dedi sanki
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Özledik yaw keşke bir iki kelam etse.
Endex 1585 üzerine atarsa.....
Originally Posted by Dandanakan Özledik yaw keşke bir iki kelam etse. Parayı çok kazandır herhalde... Artık buralara takılmıyor...
Originally Posted by T/A Parayı çok kazandır herhalde... Artık buralara takılmıyor... herkezin kazançını rabbim daim etsin bir yerlerde duydum huzur evine geçmiş deye
Originally Posted by MR&MRS herkezin kazançını rabbim daim etsin bir yerlerde duydum huzur evine geçmiş deye Deme öyle şeyler bilge için ansızın gelir fena yapar.
Forum Rules
Yer İmleri