Sayfa 314/1004 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Başarının en kesin yolu her zaman bir kez daha denemektir yeni yeni bilgiler öğrenmektir

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Reel sektör zaten doğru dürüst vergi vermiyor. Bir de reel sektörün üzerindeki faiz yükünü azaltmak için vatandaşa yüklenmesinler yine.

Dünyada toplam vergi içerisinde direkt vergilerin en yüksek oranda olduğu ülkelerden birisiyiz. Beyaz yakalı çalışanların gelir verglieri bir de kdv ötv gibi vergiler toplanabiliyor. Geri kalan vergilerin toplam pay içerisindeki oranı dünya ortlamasına göre çok az. Önce bu durumun düzelmesi lazım. Reel sektör adam gibi vergi verirse üzerindeki faiz yükü otomatikman azalır.
    İstanbul'da bütçe gelirlerin yüzde 94'ü vergilerden
    İstanbul'da tahsil edilen 407 milyar TL genel bütçe gelirinin yüzde 94,3 ü vergi gelirlerinden sağlandı.

https://www.dunya.com/ekonomik-veril...-haberi-607643

3. Karabük sporlada vur kaç sözleşmesini fest ettim

ne gerek vardı ökbe, ökbe, yazıp çizmeye.. bunun birde karşılığı olabileceğini düşünmek lazımdı. şimdi yalvar garan a yaptık iki gün önceden yorumumuzu çekildik kenara. sanki doğru tahmin ettin diye madalyamı takacaklardı. keser döner sap döner çünkü...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Ben öyle bir ihtimal düşünmüyorum. Piyasanın güvenini kazanmak TL'ye olan talebi arttırabilmek için 2 defa faiz arttırıldı. 50 puan 100 puan için bu emekler çöpe atılamaz. Düşüş olursa ben şaşırırım.
    konuşmaya gelindiğinde piyasanın heleki GÜVEN ortamını yeniden kazanmak İCRATA gelindiğinde hiç alakası olmayan davranışlar

Bu düşüş artık hükümetimsiyi bile düşeş düşürür.

Ona göre...

7. Garancayı çözmek oldukca zor bi dil, en güzeli robotları takip
    Hamdım Piştim Yandım

8. Yapı Kredi’nin tahvil ihracına 3,2 milyar dolar talep

10 yıl vadeli ve beşinci yılda geri çağırma opsiyonlu ihraca, ihraç tutarının 6 katından fazla talep gelirken, faiz oranı yüzde 7,875 oldu.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-607157

Sayfa 314/1004 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •