Burası arena arenada yuregı olan bu donemde fena karlar edındı.Sahsen ben o yureklı arkadaslar gıbı olamadım dolayısı ıle suankı rakamlar beklemedıgım yerler.olmaz yok ınanmasamda gercek 1800-1900-2000 olursa nıye oldu nasıl oldu denecektır.tabıkı trene bakacaz okuzmu ayımı onuda zaman soyleyecek.ne kadar da sort tarafında olsam da gercekler ah o gercekler.
Bence politika faizi en az 20 olmalı çünkü hala eksi faiz veriyoruz ama bu pek mümkün görünmüyor. Dolar çok düşerse denge bozulur filan da yalan. Çok güzel bir grafik var. Son 10 yıl ki ithalat/ihracat dengesini gösteriyor. Dolar 2tl ilen de aynı, dolar 8.5 iken de aynı. Değişmiyor işte. Ne ihracatı arttırabiliyosun, ne de ithalatı düşürebiliyosun bu ülkede...
Artış 0.25 veya 0.5 bile olsa bir faiz artışı mutlaka yapılmalı tayyip'in geçen gün ki söylemlerinden sonra. Yine faizi kötüleyip, saçma teorilerini anlattığı için mutlaka buna karşı bir duruş göstermeli mb bu kararı ile. Faiz sebep, enflasyon sonuç değil ne yazık ki. Bu ülkede son 18 yıldır enflasyonun baş sebebi rte dir! O yüzden bu çıkacak kararın çok önemli olduğunu düşünüyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
yahu rahat bırakın kadıncagızı... yok erkekti yok kadındı...
engelle gec, kafan rahat etsin... aylar yıllar oldu engelleyeli...
bir de alıntı yapmayın kafi...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri