Sayfa 325/1004 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Şu hanımlardan anladığımız kadar borsadan anlasaydık şimdiye ühüüüü. Bakın cons nasıl dize geldi de Türkçe yi düzgün kullanır oldu
    cons hanım değilmiş yalnız..dün banada turkoğlu hocam söyledi..ben duymadım ama sapına kadar derby demiş forumda...ben daha önceden sormuştum kendisine tam bi cevap vermemişti o yüzden saygısızlık olmasın diye demiştim...sende deme istersen ...

2. Burası arena arenada yuregı olan bu donemde fena karlar edındı.Sahsen ben o yureklı arkadaslar gıbı olamadım dolayısı ıle suankı rakamlar beklemedıgım yerler.olmaz yok ınanmasamda gercek 1800-1900-2000 olursa nıye oldu nasıl oldu denecektır.tabıkı trene bakacaz okuzmu ayımı onuda zaman soyleyecek.ne kadar da sort tarafında olsam da gercekler ah o gercekler.

Benim pozum buraya uymaz. Day trade hakim foruma, yanıltmak istemem kimseyi o yüzden yazmıyorum...
    alınma ama boş tenekesin asdaş.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Şu hanımlardan anladığımız kadar borsadan anlasaydık şimdiye ühüüüü. Bakın cons nasıl dize geldi de Türkçe yi düzgün kullanır oldu
    En sevdiğim dil Türkçe ondan.. Sen anlar mısın hanımlardan ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben mi? emin misin? ben ne forumdan ne özelden sana bir şey yazmadım...şaşırdın sanırım...başka birisi yazmış olmasın...

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    cons hanım değilmiş yalnız..dün banada turkoğlu hocam söyledi..ben duymadım ama sapına kadar derby demiş forumda...ben daha önceden sormuştum kendisine tam bi cevap vermemişti o yüzden saygısızlık olmasın diye demiştim...sende deme istersen ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Bence politika faizi en az 20 olmalı çünkü hala eksi faiz veriyoruz ama bu pek mümkün görünmüyor. Dolar çok düşerse denge bozulur filan da yalan. Çok güzel bir grafik var. Son 10 yıl ki ithalat/ihracat dengesini gösteriyor. Dolar 2tl ilen de aynı, dolar 8.5 iken de aynı. Değişmiyor işte. Ne ihracatı arttırabiliyosun, ne de ithalatı düşürebiliyosun bu ülkede...

Artış 0.25 veya 0.5 bile olsa bir faiz artışı mutlaka yapılmalı tayyip'in geçen gün ki söylemlerinden sonra. Yine faizi kötüleyip, saçma teorilerini anlattığı için mutlaka buna karşı bir duruş göstermeli mb bu kararı ile. Faiz sebep, enflasyon sonuç değil ne yazık ki. Bu ülkede son 18 yıldır enflasyonun baş sebebi rte dir! O yüzden bu çıkacak kararın çok önemli olduğunu düşünüyorum...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7. yahu rahat bırakın kadıncagızı... yok erkekti yok kadındı...
    engelle gec, kafan rahat etsin... aylar yıllar oldu engelleyeli...
    bir de alıntı yapmayın kafi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    Burası arena arenada yuregı olan bu donemde fena karlar edındı.Sahsen ben o yureklı arkadaslar gıbı olamadım dolayısı ıle suankı rakamlar beklemedıgım yerler.olmaz yok ınanmasamda gercek 1800-1900-2000 olursa nıye oldu nasıl oldu denecektır.tabıkı trene bakacaz okuzmu ayımı onuda zaman soyleyecek.ne kadar da sort tarafında olsam da gercekler ah o gercekler.
    Olsun.. Kendine haksızlık etme de..

Sayfa 325/1004 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •