Sayfa 565/996 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Aşı meselesi hallolmazsa zaten birçok şey sürdürelemez bu ekonomide. 25inde 2.parti geliyormuş bakalım gelecek mi, gelirse ne kadar doz gelecek? 11 aralıkta gelecek aşı anca 30 aralıkta gelmişti de. Bir de ciddi anlamda dış borc ve batık kredilerin nasıl temizleneceğine dair uzun erimli bir program açıklanmazsa büyük küçük kimse bunlara kredi açmaz. İMF ye gitmeyeceklerine ve içeri de hukuk vs reformu yapmayacaklarına göre belirsiz bir piyasa cidden.

Bu tiyatro daha ne kadar sürecek bakalım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yükselemeyen dolar görüntüsü verip bankalardaki dt hesaplarını patlatma hesabı yapıyorlar ,sanki ufaktan ufaktan başarıyor gibiler,geçen haftaya göre yaklaşık 500 milyon dolar çözülmüş......Peki pazara yansıyor mu?Kesinlikle hayır.......benim 1 yıllık enflasyon hesabım % 95 .......Maaşıma gelen % 7.4 ,aradaki farkı kapatmak için uğraşıyorum.....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yükselemeyen dolar görüntüsü verip bankalardaki dt hesaplarını patlatma hesabı yapıyorlar ,sanki ufaktan ufaktan başarıyor gibiler,geçen haftaya göre yaklaşık 500 milyon dolar çözülmüş......Peki pazara yansıyor mu?Kesinlikle hayır.......benim 1 yıllık enflasyon hesabım % 95 .......Maaşıma gelen % 7.4 ,aradaki farkı kapatmak için uğraşıyorum.....
    Resmi gazeteden tum kararnameyi koymussun buraya, birinin okuyucagina gercekten saniyormusun ?

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Terorist ilan ederler yarin.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Rezerv biriktirmeye ne zaman başlanacak acaba?
    Rezerv biriktirmek için borç almaman gerekiyor,biraz sıkman gerekiyor.An itibariyle ne vatandaş ne de devlet tasarruf yapıyor......
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yükselemeyen dolar görüntüsü verip bankalardaki dt hesaplarını patlatma hesabı yapıyorlar ,sanki ufaktan ufaktan başarıyor gibiler,geçen haftaya göre yaklaşık 500 milyon dolar çözülmüş......Peki pazara yansıyor mu?Kesinlikle hayır.......benim 1 yıllık enflasyon hesabım % 95 .......Maaşıma gelen % 7.4 ,aradaki farkı kapatmak için uğraşıyorum.....
    Aman Sayın Adanalı,alttaki sabit yazınız göz korkutuyor,okurken tırstım...

Ayrıca adamlara saygı duymak lazım bir şekilde sihir devam ediyor,ben bu gün faiz sabit kalır diye düşünenlerdendim ancak dolar en azından fazla oynamaz diyorken 5-7 kuruş düşürmüşler,satacak döviz var mı? yoksa birileri,bizim suyumuza git bizde destek çıkalım bir süre mi diyor???

Sayfa 565/996 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •