Yapı kredinin ve bank Of Amerika nin robotu var hiç farkettiniz mi hiç zarar etmiyor.
Yapı kredinin ve bank Of Amerika nin robotu var hiç farkettiniz mi hiç zarar etmiyor.
Bana kalırsa;
yurt dışı futureları kararsız hafif satışta, emtialar geneli satışta, forex piyasası karışık. coinler in durumu ltc hariç negatif
wix artıyor..
Alıcı bulmakta sıkıntıları yok sanırım,çevremde her meslekten insan var
mesleği finans olanlar bile duyumla bakmadan alıyor,adam kredi almış dolar 10 tl olacak
diye dolar düşmüş altın düşmüş zararı çıkaracağım diye arkadaşının önerisi bi kağıt almış
2 ayda 5 kat gitmiş kağıdı,önceki fiyatı neymiş ne değilmiş diye bakmadan.
Bilmiyorum sonu ne olacak bu filmin.
Yatırım tavsiyesi değildir...
maalesef çok haklısınız liste yapılıyor otamatik tarama nasıl olur bilmediğimden tek tek kağıtları kendi analizimden geçiriyorum bakıyorum 2 ayda 5 kat gitmiş kağıt yada son günlerde ikiye katlamış alanlara anlatılan neymiş kağıt bölünecekmiş ya zaten senet % 300-400 yapmış bölünse ne olur bir haber gelse ne olur anlaşılması gerçekten zor .
uzun zamandır tanıdığım insanlardan da bu tür yaklaşımları duyunca şaşırıyor ben bu insanları yanlış mı tanımışım diyorum
Eveet, Bistiğe güya yatırım yapmak isteyen, ucuz bulan, kağıtları potansiyel gören, hükümetimsiye tarihi zırva desteği atıp ekonomi güzellemesi ayağına yalan dolan paça kurtarma ihtiyacı hisse.den herkesi kumpanyamıza davet ediyoruz..
BuyRun efem, buyRunn..
fdow -170 puan gibi gece 23.00 e göre...
Kendine faydası kalmamış memleket haşeresi bademligil nassolsa sizi kurtarır hatta üstüne kâra bile Geçirir ))..
Kalitenin güvenin adı adresi ya bunnar..
Yer İmleri