Galiba teknikcileri avladılar
1. biden meselesi unutmamak lazım es 400 halkbank davası daha önümüze ne gibi sorunlar cıkartacaklar varsa da sizlerde yazın gecen haftalarda bir arkadaş topikte yazmıştı aklımda kalanlar ytd
Galiba teknikcileri avladılar
1. biden meselesi unutmamak lazım es 400 halkbank davası daha önümüze ne gibi sorunlar cıkartacaklar varsa da sizlerde yazın gecen haftalarda bir arkadaş topikte yazmıştı aklımda kalanlar ytd
long pozlar açısından makastan şikayet varsa aslında daha iyi değil mi 2000 puan aşağıdan alınabiliyor.. yani eğer borsa zaten ucuzsa (bir görüş), ve adamlar bir de üstüne kaldıraçlı ve nerdeyse sıfır faiz maliyeti ile (yani eksi makas) endeks almana izin veriyorsa ?? bilemedim.. şikayet edilecek bir şey yok gibi geldi bana..vade sonunda eşitlenecek spot vs vadeli , kafaya takmaya gerek yok..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Endeks çıkarkende shortçuları makasla pataklıyorlardı... Her şartta bu makas birilerine girecek.
1652 şort
birde büüüle deniyelim
Hamdım Piştim Yandım
1651 flat ben makas filan bilmiom önümdeki grafiği bilirim herkese bol kazançlar emegi geçenlere teşekkürlerSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri