-
Sayın Baygeorge fikirlerinize tamamen katılıyorum, çok haklısınız. Özelikle son dönemde ne kadar zarar eden, umut kalmamış hisse varsa hepside saçma fiyatlardan işlem görüyor. Önümüzdeki dönemde özellikle bu sıradışı çıkış yapan hisseler başta olmak üzere, olası bir endeks çöküşünde ulusal 100 dahil hisselerin % 90 dan fazlasının çok fazla değer kaybedeceğine inanıyorum. Tabii buna birde global çöküş ihtimalini eklersek aklımızdan geçmeyen seviyelere inmesi hiç de sürpriz olmayacak. Ben sizin kadar kalem eskitmeş, mürekkep yutmuş değilim. Antalya yaşayan, hayatını garson olarak sürdüren (şuan yurt dışında cruisse gemisinde çalışıyorum) bir insanım. Övünmek gibi olmasın hayalini bile kuramadığım bir portföy büyüklüğüne ulaştım. Şimdilik Mart bilançolarını bekliyorum. Bilançolardan sonra kademeli olarak portföyümün en az yarısını nakite çevireceğim. Bir iki yıl önce başladığım emtia yatırımına ağırlık vereceğim ve portföyümün en az % 30 unu döviz pozisyonda olası fırsatları değerlendirmek için bekleyeceğim. Ayrıca 2008 borsa çöküşünde bende en büyük etkiyi küçük çaplı, büyüme potansiyeli olan, çok fazla çıkış yapmamış hisselerin borsa taban üstüne taban yaparken ralli yapmaya başlaması olmuştu. Bu gerçekler ışığında elimdeki hisselerin çok fazla primli olmasını bilmeme rağmen hala bekliyorum. Geçen Mart da olduğu gibi global bir çöküş başlarsa her gün bir önceki günün hayalini kurarken daha aşağıılarada taban yapan hissede satmaya imkan bulamayız. Saygılar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri