Sayfa 431/1004 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dünkü zopanın biraz yaralarını sardık hepsi bu

1666 şort

Şortcu olduğumuz belli olsun
    Rei naptın sen akşama not artırımı beklıom ben...eğer gerçekleşirse uzun vadeli yatırımcı kalabilirsin..

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Rei naptın sen akşama not artırımı beklıom ben...eğer gerçekleşirse uzun vadeli yatırımcı kalabilirsin..
    Not artırımı için Türkiye de oluşan pozitif bir şey var mı? Varsa belirtin bizde bilelim. O reform paketleri açıklanmadan, içeriği görülüp uygulanmadığı sürece, ayrıca bu kur, faiz ve enflasyon baskısı bitmediği sürece bir şey beklememek gerekir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    borsadaki toplam hacim 1/4 ünü bofa yapmış...şaka gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    Not artırımı için Türkiye de oluşan pozitif bir şey var mı? Varsa belirtin bizde bilelim. O reform paketleri açıklanmadan, içeriği görülüp uygulanmadığı sürece, ayrıca bu kur, faiz ve enflasyon baskısı bitmediği sürece bir şey beklememek gerekir
    gelirsede sabit bırakır gelmiyede bilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,762
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Uzun vadeci derken , şubat sonuna kadar yani
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

abi ne gızıonuz sülediğime pişman oldum..tmm not indirimi beklıom

7. Bofa'nın hareket nedeni belli oldu.

Borsalarda düzeltme bekleniyor
    BofA'ya göre global hisse senedi piyasalarında ilk çeyrekte bir düzeltme gelebilir.

EPFR'nin takip ettiği global fon verilerinden derlediği raporu açıklayan Bank of America, 20 Ocak'ta sona eren haftada global hisse senedi fonlarının 21,6 milyar dolar sermaye çektiklerini bildirdi.

Son 3 ayda global hisse senedi fonlarına 255 milyar dolar sermaye girişi olduğunu ifade eden BofA, hisse senedi fiyatlarında Mart 2020'den bu yana yaşanan yüzde 77 yükselişte global ekonomilerde uygulanan "olağanüstü politikaların" rol oynadığını vurguladı.

Bank of America Corp. stratejistleri, hisse senetlerini rekor seviyelere çıkaran ve ABD'nin güçlü politik teşviki ile körüklenen Wall Street'teki "aşırı rallinin" varlık fiyatlarında bir balon oluşturduğu uyarısında bulundu.

Michael Hartnett liderliğindeki stratejistlerin hazırladıkları bir notta "D.C.’nin politika balonu Wall St’nin varlık fiyatları balonunu körüklüyor. Zengin kalmak isteyenler, zengin olmak isteyenler gibi davranmaya başladıklarında, bu spekülatif bir patlamada son aşamayı akla getiriyor." dediler.

Stratejistler, BofA Bull & Bear Göstergesinin bir "satış sinyali"ne yaklaşmasıyla ilk çeyrekte bir piyasa düzeltmesi ve pozisyon almanın zirveye çıkacağını tahmin ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,762
    Blog Entries
    6
    Aylar önce söylediğim THYAO öküzüne 12 üstü her kademeden short u gönül rahatlığı ile basarım yatırım anlayışımı artik degistirmenin zamanı gelmişti.

Çok uzun bir aradan sonra long girdim stres sahibi yaptı durduk yerde.

Iki gündür eziyet yapıyor sıpa...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 431/1004 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •