Sayfa 19/89 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon
Arama sonucu : 711 madde; 145 - 152 arası.

Konu: ISKPL - Işık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş.

1. 28-29 lot kimsenin dişinin kovuğunu doldurmaz, o yüzden kendi adıma bayağı bekleyeceğim.İskontosu yüksek bir halka arzdı o yüzden ilerisi için ümitliyim...

2. erken girene 1 lot fazlalıktan bahseden arkadaş doğru tutturmuş. bana da 29 geldi. çekirdek ailede 2 kişi girse 1000 TL işte, miktar az olduğu için %100 (8. gün sabahı) yapar ve 60'larda (5. gün sabahı) bozmaz diye düşünüyorum. zaten ayırdığım 2000 TL'yi 2500-3000 olarak döner diye hesaplamıştım.

oransal dağılım adaletsiz diyoruz ancak bunda da 8-10 kişi komün halinde girenlerin kurumsaldan farkı kalmıyor 1 pay alana göre. ki onlar daha da kalabalık şekilde giriyorlardır eminim, çalışanlarına vesair aldırmak suretiyle. elbette bunun sınırlandırmasını yapmak mümkün değil. bana göre eşit dağılımın en güzel yanı, yüksek sermaye istememesi. %2'si 500 TL olan bir oransal dağıtıma girseydiniz şu anda 25000 TL paranızı nakte çevirip buraya bağlamak zorunda kalacaktınız. Hepimiz 1000'i geçmeyeceğinde hemfikirdik.

Diğer yandan, Krvgd'de Krvn'nin tavan serisi yaptırılması gibi, bunda da isim benzerliği taşıyan bir hisse (ışıklar enerji, ieyho) tüm ayı kırmızı kapattıktan sonra 3 gündür yeşilleri yakmış. https://tr.investing.com/equities/is...istorical-data bilinçli değil yatırımcımız, bunu görür bunu söylerim.

28*16.1=450.80 tl bakalım ne olacak

4. Az gelmesi daha iyi olmuş yüksek gelse dört beş tavan sonra bozardı.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Az gelmesi daha iyi olmuş yüksek gelse dört beş tavan sonra bozardı.
    Kesinlikle. 2 misli verip %50'de bozsaydı, şundan kazanacağımız %100 ile aynı getiri olacaktı zaten. Ben şahsen 800 tl zararla çıktığım altının kaybını kapatmak adına girdim, haberi duyduğumda sündürmede kalan fonu bozup. çok iyi zamanlama oldu.

6. Dağıtımda tamamlandığına göre moderatör arkadaş bu başlığı yukarılara taşıyabilir. Tüm paydaşlara hayırlı bereketli olsun...

7.  Alıntı Originally Posted by deseitri Yazıyı Oku
    Halk yatırımda bir sıkıntı mı var , işlem iptal gözüküyor , bu durum başına gelen var mıdır dostlar
    Şuan Halkyatırım dan hesaba geçmiş gözüküyor
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by ufakyatırım Yazıyı Oku
    Bu kadar çok yeni ve bilmeyen yatırımcının toplandığını gördünüz yazın efendim yazın. Pazartesi tavan olursa satmayacağını o kadar iyi biliyoruz ki. Geçin bunları lütfen. Bir fikriniz varsa söyleyin ama böyle oyunlara başvurmayın. Profilinize bakan herkes böyle anlık yükselmelerde, ilk günden tavan yapmalarda vs satmayacağınızı anlayabilir. Gidin bimdeki hisselerinizi satın yükselince. Ve şunu da belirtmek istiyorum yeni yatırımcılara: önümüzdeki 1 hafta 10 gün boyunca bu tür "satın" konulu yazılar oldukça fazla olacak aman dikkat!! Tongaya gelmeyin Baktım kimse tartışma başlatmamış bu sefer, ben başlatayım dedim

Uyarı: Yatırım tavsiyesi değildir.
    Pst satınca sana yollarım.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Sayfa 19/89 İlkİlk ... 917181920212969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •