Sayfa 163/602 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    üstad erkencisin biz seni gece bir de bekliyorduk
    bu gün izinliyim yarın işe gidecem vakit bulmuşken biraz analiz yapalım haftaya

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
    Hocam bence başka kağıt olsaydı şimdi hedefine gitmişti.tek sıkıntı muco bence.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlgm de hedeflerim belli 2.5 yıl önce kulis yaptığımda bu hedef bana verildi uzun vade denildi 22 tl hedefi bekliyorum bu nasıl olur ne şekilde olur bilemiyorum... 1.50 kuruştan 7 ayda 90 tl olan burva gecen senenin bombasıydı ben onu gecen sene şubatta paylaşmıştım bu sene 1 ilk yaparak yıllık liste oluşturdum umarım başarılı olacaktır ALLAH utandırmasın İNŞALLAH
    Hocam ihmad gibi sermaye azaltıp.7-8 lere çıkarıp ordan sürebilirlermi?

4. Çelik hocam MNDRS ve RHEAG cuma günü endeksin düşmesine rağmen biraz çıkış gerçekleştirdi. Ancak halen 2 hissede beklenen çıkışı gerçekleştirmedi. Önümüzdeki hafta 2 hissede beklentimiz ne olmalıdır?
    Düşüncelerim beni bağlar, lütfen başkası bağlanmasın

5. HAKAN4554 bir hisse üzerinde çalışmanı istiyorum dersin sanel mühendislik ..bu senenin burva sı olurmu ?araştır hedeflerini bul günlük aylık bu seneki hedefi? grafik görünümü ? formasyonu? çalış boş durma

6. Çelik hocam SANEL daha önce aldım sattım .yıllık en düşük 2,34 en yüksek 4,33 ü görmüş.değişik bir hisse.sahipli aynı zamanda.genelde borsa düşerken yukarı tepki verir.cuma günü %5,73 yaptı.

7.  Alıntı Originally Posted by Cenggold Yazıyı Oku
    Çelik hocam MNDRS ve RHEAG cuma günü endeksin düşmesine rağmen biraz çıkış gerçekleştirdi. Ancak halen 2 hissede beklenen çıkışı gerçekleştirmedi. Önümüzdeki hafta 2 hissede beklentimiz ne olmalıdır?
    bu hafta 3.35 üzeri kapanış olsaydı haftaya 5 tlyi konuşuyor olurduk 3.35 altında mndrs pahalı 3.35 üzeri bedava haftaya şenlik başlayabilir
    rheag 5 haftadır hacimsiz şekilde dinlendirildi buradan tekrar güçlenerek yukarı sert gidecektir girişim sektörü konusunda daha önce analiz etmiştik bu sene girişim ve gyo senesi diyerek not düşmüştük

8.  Alıntı Originally Posted by Vkayl Yazıyı Oku
    Çelik hocam SANEL daha önce aldım sattım .yıllık en düşük 2,34 en yüksek 4,33 ü görmüş.değişik bir hisse.sahipli aynı zamanda.genelde borsa düşerken yukarı tepki verir.cuma günü %5,73 yaptı.
    aylık en düşük 3,38 en yüksek 3,76

Sayfa 163/602 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •