Sayfa 172/602 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Bu yıl ilk 3 çeyrekte - 4.975.489 zarar açıklamış.

2. Hakan hocam selemlar acaba bu hafta yunsa ve dgklb durumu ne yönde olur..

3. Herkese merhabalar elimde bulunan şu kağıtlar için yorumlarınızı merak ediyorum.
    KENT. FENER. BALAT. ÖZBAL

4. Yunsa 16.20 önemli 17.30 a kadar yolu var.
    Dgklb takip ettiğim bir hisse değil fikrim yok

5.  Alıntı Originally Posted by karslı36 Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar elimde bulunan şu kağıtlar için yorumlarınızı merak ediyorum.
    KENT. FENER. BALAT. ÖZBAL
    KENT grafiği güzel duruyor hisseyi bu hafta izlemek lazım hareket olur ise bence haftaya
    FENER 37 kırılır ise 34.90 da durur tam sınır da kapatmış benim fikrim dönmez düşer
    BALAT nötr
    ÖZBAL düşüş te
    Bunlar benim gördüklerim yanıltıcı olabilir.

6. Arkadaşlar Senkron konusunda hiç bir kişi Çelik Hoca ya inanıp alım yapmadı. Fırsat kaçınca herkes Hoca dan yeni bir senkron bulması için yazdı durdu. O da araştırdı emek sarf etti ve bir hisse söyledi..
    Ancak beklediği tarzda bir teşekkür veya ciddi bir geri dönüş yazısı olmayınca kırıldı sanırım kendisi..
    Yıllık ve haftalık listesi hazır zaten..
    Bir müddet Hoca nın da dinlenmesine izin verelim. İşi de yoğun sanırım. Enerjisini toplayıp faydalı paylaşımlarıyla tekrar bizimle olacaktır inşallah...

7.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Yunsa 16.20 önemli 17.30 a kadar yolu var.
    Dgklb takip ettiğim bir hisse değil fikrim yok
    teşekkür ederim hakan hocam yunsa inşallah bu hafta güzel olacak gibi bir his var içimde hayırlısı bakalım..

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Senkron konusunda hiç bir kişi Çelik Hoca ya inanıp alım yapmadı. Fırsat kaçınca herkes Hoca dan yeni bir senkron bulması için yazdı durdu. O da araştırdı emek sarf etti ve bir hisse söyledi..
    Ancak beklediği tarzda bir teşekkür veya ciddi bir geri dönüş yazısı olmayınca kırıldı sanırım kendisi..
    Yıllık ve haftalık listesi hazır zaten..
    Bir müddet Hoca nın da dinlenmesine izin verelim. İşi de yoğun sanırım. Enerjisini toplayıp faydalı paylaşımlarıyla tekrar bizimle olacaktır inşallah...
    Snkrn dan hatiri sayilir bir kazanç elde ettim sagolsun hocam. Diger arkadaslar da burada cok faydali isler yapiyor cokca faydalaniyoruz. Onun nezdinde hepsine tesekkur ederim. Sagolsunlar.

Sayfa 172/602 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •