Originally Posted by Webster Al benden de okadar Fazlasini soylemek isterdim ama dilim varmaz Hüstad [emoji16] niye girdik o zaman.
Originally Posted by boschyatirim Hüstad [emoji16] niye girdik o zaman. Para kazanmak icin girdik ustadim Mevzu derin ve baska
Originally Posted by boschyatirim Sn.regal 2-3 tavanda kacarim ben. Benim asıl yatirimlarim farklı sektör ve alanlarda. bende tam orasını söyliyecektim. eğer rıza kutluışık varsa o tavan falan yapmaz.
Originally Posted by regal1 bende tam orasını söyliyecektim. eğer rıza kutluışık varsa o tavan falan yapmaz. Yapar Piyasaya yeni cikmis hisseyi rezil etmezler
Originally Posted by Webster Yapar Piyasaya yeni cikmis hisseyi rezil etmezler herhalde kuyruk acısı beni böyle konuşturuyor.
Selam obanın gençleri. Nassınız bakalım
Merhabalar üstadlar, bu arz olacak şirket ışıklar holding bünyesinde yer alan bir şirket değil.
Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Oynak beyim görüyorsun dıj güjler tarafından sürekli engelleniyorum Borsa kariyerime sekte vuruyorlar.
Forum Rules
Yer İmleri