Yemin ederim tenezzül etmem artistlik değil.cunku şöyle düşünürüm.yuzde yüz yapan bı hisseyi neden en az 10 bin TL Lik alamadım diye üzülürüm.o yüzden hiç almam daha iyi.29 hisse nedir hiç almamda yükselmesinde.sen sevineceksen sevin bu benim kişisel görüşüm kimseye artislik değil.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/903448
Tskb de ışık plastik için piyasa Fiyat çalışması yapmış![]()
Teşekkürler ben hala beklemedeyim 9320 maliyetim bakalım bu hafta neler olacak.plastikler için hareketli günler olacağı kesin gibi.ytd
Tüm portföyü satıp buna alış girdim.kurumdaki arkadaş ne kadar çok girersek o kadar çok gelir demişti
gelen 28 lota bakınca tam hayal kırıklığı oldu
bide zararına sattıklarım cuma günü artı kapatınca ikinci şok oldu
kurumdaki arkadaşda nereden bileyim böyle olacağını deyip aradan sıyrıldı
yazık oldu sattıklarıma.
Arkadaşın dediği gibi 28 lot %100 yapsa ne yapmasa ne.
Sn. Turquaz, bu şekilde dağıtım yapılacağı (eşit) halka arz izahnamesinde yazıyordu. Kurumunuzdaki arkadaşınız bence sizi bilgi sahibi olmadan yanlış yönlendirmiş. Son 4-5 senedir benim de konuştuğum neredeyse tüm banka yatırım danışmanları benim kadar detaylı bilgiye ve/veya bu bilgiye nereden ulaşacağı bilgisine sahip değil ki ben makine mühendisiyim. Özellikel son dönemde birçok yeni hesap açıldı ve bu profesyonellerin çok daha titiz seçilmesi gerekiyor. Ben, her ihtimale karşı 200 lot alış girmiştim. 50'nin üzerinde gelmeyeceğini biliyordum.
Almayi dusunen varsa
İslem baslayinca tavana alis girebilir
İlk gun kacanlar olacaktir
Ytd
Yer İmleri