-
Aksen uzun vade yatırımcıların maraton hissesidir.
Her çeyrekte hedefler yeniden revize edilir. Çünkü çok aktif bir şirket olduğu için verileri, dolayısıyle hedefleri sürekli güncellemek gerekir.
-
Gelecek için karlılık konusunda son 1 haftadır gelen kap haberlerinden sonra neyi hesaplayacağımızı şaşırdık kısa ve öz yapacağı yatırımlar ile 2022 senesinde şuan çalışan yurtdışı santrallerin den daha Fazla kurulu güce sahip bir yurtdışı olacak bugün ırak geldi bu ırak konusunda gelecekte kapasite artışı gelirmi yatırım beklentisi olan yenilenebilir enerji konusu falan falan şu 1 martta bir bilançoda ciroyu favökü karı bir görelimde güzel günler yaşıyoruz yatırımcısı olduğumuz şirkette yolumuz orta vadede uzun gibi... [emoji526]
-

Originally Posted by
oguz1975
Benim kısa vade beklentilerim gerçekleştiği için bir miktar kenardan izleyeceğim. Herkese bol kazanç..
YTD
SM-N950F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende ana malın dışındakileri verdim. Ana malla devam. Yine bekleriz Oğuz bey.
-

Originally Posted by
kerkenez
Gelecek için karlılık konusunda son 1 haftadır gelen kap haberlerinden sonra neyi hesaplayacağımızı şaşırdık kısa ve öz yapacağı yatırımlar ile 2022 senesinde şuan çalışan yurtdışı santrallerin den daha Fazla kurulu güce sahip bir yurtdışı olacak bugün ırak geldi bu ırak konusunda gelecekte kapasite artışı gelirmi yatırım beklentisi olan yenilenebilir enerji konusu falan falan şu 1 martta bir bilançoda ciroyu favökü karı bir görelimde güzel günler yaşıyoruz yatırımcısı olduğumuz şirkette yolumuz orta vadede uzun gibi... [emoji526]
Sn kerkenez, Irak konusunda kapasite artışları kesinlikle gelecek. Orada hat çalışmaları yapıyorlar. İlk etapta 350MW çıkacak sanırım.
-
Hayirli olsun.

Originally Posted by
4N1K1H
Aksa enerji bağlı ortaklığı aksa aksen enerji, ırak'a enerji ihracatı faaliyetlerine başladı
Cok bekledik,yola cikti.Bakalim nereye gidecegiz.Uzun ince bir yola ciktik.Insallah fazla inisli cikisli bir yol olmaz,duz istikrarli gideriz.
-
Tavandan kaç lokal alıcı var sayın ortaklar,görebilecek var mı?
-
Vay be ortaklar tavan olan kagidi takip etmiyorlar demek ki😂😂😂
-

Originally Posted by
blueblood
Vay be ortaklar tavan olan kagidi takip etmiyorlar demek ki

Originally Posted by
blueblood
Tavandan kaç lokal alıcı var sayın ortaklar,görebilecek var mı?
Ben geçen hafta niyetlendim alamadan kağıt aldı yürüdü 
Anlık 625 emir 1080300 adet tavanda bekliyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri