Daha önce paylaştığım bir mesajımda küçük miktarlarda alıp sattığımı belirtmiştim. Evet şu anda var ama yine küçük bir bütçe ile. Son maliyetime göre şu an az bir miktar zarardayım. Yani ben köklü bir ALCAR yatırımcısı değilim. 100'lü rakamlardan alıp satmaya başladım. Grafiklere genelde uymaya çalışıyorum ama bazen hareketin yarısında maliyetlenmiş ve geri düşmüş oluyorum. EGEEN veya KONYA gibi anormal bir seviyeye gider mi bilemem, pek sanmıyorum ama bildiğim bir şey yok. Sadece son 1 yılda ekranım % 627 yükseldiğini söylüyor. Bu çok ciddi bir yükseliş. Ortalamalara yanaşıp tepki vermese o zaman zaten her türlü senaryoya gebe diyebilirim ama yine de izlemeye değer buluyorum. Yatırım tavsiyesi vermek haddim değildir. Herkes kendi kararını verir. Saygılar.
Son 1 yıldır ciddi prim yaptığı açık net. Yalnız 2011 den beridir de sıfır fiyatlama yapıldığı da öyle. Diğer belirtilen kağıtlar zaman içinde değerlemeleri yapıldı. Konya 417 yi kartn 300 egeen 300 lü fiyatları gördü ve yıllarca o fiyatlarda işlemlerini yaptı. Alcar? [emoji16] 30. Sonra 60, sonra 40 sonra yine 30...uzayıp gider. Tam 10 yıl.....Şuan kartn 3.545 (bölünmeden önce) konya 1.789 egeen 1.909 u gördü. Bu speğe saydırılmaz da ne yapılır? Ş.siz hala aşağı basmak için bi tarafını yırtıyor. Syg.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Siz geçmişini iyi biliyorsunuz. Ben de uzun süre fiyatının uyuduğunu görürdüm hep ama pek ilgilenmezdim. Zira ALARK holding ve bağlı ortaklıkların hisseleri uzun yıllar insanların kanını kuruttu. Son 1 yıldır hepsi hareketlendi.
Ben oldukça zaman önce yüklü miktarda ALGYO hissesi taşırdım ama bende bıraktığı izlenim pek pozitif olmadı. Maslak'ta arsa hikayeleri vb konularla kamuoyunu çok oyalamışlardı, şimdi ne yaparlar bilmem.
ALCAR'a gelecek olursa sanırım biraz aşağı süzüleceğiz. Benim gördüğüme göre ne MACD, ne STOCH ne de hareketli ortalamalar iyi durmuyor. Bir süre salınacak gibi. Birkaç gün içinde tersi olursa benim için sürpriz olur. Biraz güç toplayıp sıçrama yapar sonra belki. Deli gibi hareketler yerine istikrarlı yavaş yavaş yükselse, brüt takas kısıtlamasına da maruz kalmaz. Neyse ben fazla gevezelik edip de sizleri meşgul etmeyim. Yatırım tavsiyesi değil, sadece görüşümdür. İyi akşamlar.
Yer İmleri