Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Altının onsunda bir ayı var biste dadanırsa 6 ay kwndine gelemez adam soluk aldırmıyor
    Sayın Mykskstar,

Hangi periyodda bakıyorsunuz? Günlükte uzun zamandır 1860 $ +- 100 $ bandında stabil altın fiyatları.

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Sayın Mykskstar,

Hangi periyodda bakıyorsunuz? Günlükte uzun zamandır 1860 $ +- 100 $ bandında stabil altın fiyatları.
    Ben Türküm.. Gram altın olarak bakıyorum..günlük ve haftalık bakıyorum.. Hiç bi para birimi ve borsa onstan bağımsız hareket edemez şu anda

Ben Türküm.. Gram altın olarak bakıyorum..günlük ve haftalık bakıyorum.. Hiç bi para birimi ve borsa onstan bağımsız hareket edemez şu anda
    gayet de güzel hareket eder ve ediyor zaten.. hatta ons altının ölçüm referansı dolar mesela..adamların merkez bankaları kasalarında altın yatıyor.. onların canı istediği zaman hareket eder.. kafaya takmaya gerek yok.. piyasalarla çok alaka kurma.. piyasalar altına göre çok daha yüksek frekansta hareketlerini yaparlar.. dalgalardan faydalanmaya bak.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gayet güzel de hareket eder.. hatta ons altının ölçüm referansı dolar mesela..adamların merkez bankalsarı kasalarında altın yatıyor.. onların canı istediği zaman hereket eder.. kafaya takmaya gerek yok.. piyasalarla alakası yok.. piyasalar altına göre çok yüksek frekansta hareketlerini yaparlar.. dalgalardan faydalanmaya bak.
    Edemez.. Ons büyük bir çıkışın ardından düşüşü yüzde 20 yi geçmişse çok değil bi kaç ay içinde bütün piyasalar peşine takılacak demektir.. Ons düşecekse dolar değerlenecektir bi yerden sonra... Altın dengedir ve öncüdür..

Edemez.. Ons büyük bir çıkışın ardından düşüşü yüzde 20 yi geçmişse çok değil bi kaç ay içinde bütün piyasalar peşine takılacak demektir.. Ons düşecekse dolar değerlenecektir bi yerden sonra... Altın dengedir ve öncüdür..
    Aşağıdaki grafikte ok ile işaretlediğim bölgelere bakarsanız söylediğinizin yanlış olduğunu fark edeceksiniz. Siz büyük bir çıkışın ardından %20 düşmüşse dediğiniz için o bölgeleri işaretledim.

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Aşağıdaki grafikte ok ile işaretlediğim bölgelere bakarsanız söylediğinizin yanlış olduğunu fark edeceksiniz. Siz büyük bir çıkışın ardından %20 düşmüşse dediğiniz için o bölgeleri işaretledim.

Q1 ve Q2 parasal genişlemelerinde onsun yine öncü olduğu açıkca görülüyor bu resimde.. 2011 ağustosuna kadar ons hareketini bitiriyor ve dow arkadan geliyor.. Yani para önce altına girer.. İlkte altından çıkar.. Ben ağustosta ilk tepeyi onsun yaptığını düşünüyorum.. Ons burdan kafayı yukarı kaldırmayacaksa zayıf bir parasal genişlemenin ardından parasal genişlemeler devam etmeyecektir anlamı çıkar.. Dowda 35 36 varamadan dimdik çakılır.. Bence 2011 den sonra farklılıklaşma gözüksede bu resimde 2011 e kadar onsun açık ara performansını ilerde dowun onu yakalaması olarak görmeliyiz

Q1 ve Q2 parasal genişlemelerinde onsun yine öncü olduğu açıkca görülüyor bu resimde.. 2011 ağustosuna kadar ons hareketini bitiriyor ve dow arkadan geliyor.. Yani para önce altına girer.. İlkte altından çıkar.. Ben ağustosta ilk tepeyi onsun yaptığını düşünüyorum.. Ons burdan kafayı yukarı kaldırmayacaksa zayıf bir parasal genişlemenin ardından parasal genişlemeler devam etmeyecektir anlamı çıkar.. Dowda 35 36 varamadan dimdik çakılır.. Bence 2011 den sonra farklılıklaşma gözüksede bu resimde 2011 e kadar onsun açık ara performansını ilerde dowun onu yakalaması olarak görmeliyiz
    Altın 2011 Ağustos zirvesini yaptıktan sonra Dow 2015 ortasına kadar düzeltme görmeden devam etmiş. Aynı benzerlik olursa 2025'e kadar dow'un düzgün düzeltme yapmadan çıkması gerekir. Söylemek istediğim buydu.

TL kazanıp TL harcayan bir Türk olarak ben de yatırımlarıma TL bazlı bakıyorum. Ama global ölçekte alım satımı olan bir metalden bahsederken, tüm para birimlerini ve borsaları etkileyeceğinden konuşurken TL bazlı bakmak bana mantıklı gelmiyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •