Sayfa 590/1004 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Sizin grafiği gore bence 1630 dan sonra longa döner gibi bende long oldum stop olacam anlaşıldı..
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Öte yandan 1dklık hala dönmedi short devam ediyor.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bofa 650 ben uyardım pıs verıyor boga dıkkat dıye gıne uyarayım tepkı mepkı dınlenıp dınlenıp dovme modu sonrada sofur aractan atlama unutmayın

slm gençler şortları kapadım reverse long oldumm..bence silkeleme yapıorlar bu piyasa yeni zirve bilem yapabilir.1500 üstü kapanış olursa çok güzel olur..günlükte daha süpertrendi bile kırmadı henüz....yorumlarınız beklıorum...

4. Sayın tospa vwap fena çalışmıyor..
    Bilginize özellikle 1 dk de 3lu bar okuma yazılsa çılgın
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Öte yandan 1dklık hala dönmedi short devam ediyor.

5. Girdiğim pozdan ötürü bende sizin gibi düşünüyorum...
    Long flat bugünün yanlış işlemi saka bir yana
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    bofa 650 ben uyardım pıs verıyor boga dıkkat dıye gıne uyarayım tepkı mepkı dınlenıp dınlenıp dovme modu sonrada sofur aractan atlama unutmayın

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    slm gençler şortları kapadım reverse long oldumm..bence silkeleme yapıorlar bu piyasa yeni zirve bilem yapabilir.1500 üstü kapanış olursa çok güzel olur..günlükte daha süpertrendi bile kırmadı henüz....yorumlarınız beklıorum...
    vadeli 160 binden döner bence.
    ama bugün değil dönüş.
    yarın saat 11 civarı. BENCE
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Dow jones vadelide 3 lü dip var. Çalışırsa shortcuları fena döverler. Çalışmaz aşağı kırılırsa longcuların son umutları kırılır.

8. Başkan bu zamanalr belirleyici subat başı ocak sonu...
    Daha once de demiştim olursa bu aralıkta olur diye benim sisteme göre geniş periyotta short flat takılmalı şuan için..bist 100e gelirsek 1500 psikolojik sinir ki vakti zamanında kovid dönüşü çok iyi belgeli çalıştı bakalım.. yaşayalım görelim..
    Düşen taban yiyem hisse satışı şuan için artı yakanları geçmiş durumda..kendi açımdan düşmesi bir bakıma iyi olur
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku

Sayfa 590/1004 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •