Sizin grafiği gore bence 1630 dan sonra longa döner gibi bende long oldum stop olacam anlaşıldı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin grafiği gore bence 1630 dan sonra longa döner gibi bende long oldum stop olacam anlaşıldı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bofa 650 ben uyardım pıs verıyor boga dıkkat dıye gıne uyarayım tepkı mepkı dınlenıp dınlenıp dovme modu sonrada sofur aractan atlama unutmayın
slm gençler şortları kapadım reverse long oldumm..bence silkeleme yapıorlar bu piyasa yeni zirve bilem yapabilir.1500 üstü kapanış olursa çok güzel olur..günlükte daha süpertrendi bile kırmadı henüz....yorumlarınız beklıorum...
Sayın tospa vwap fena çalışmıyor..
Bilginize özellikle 1 dk de 3lu bar okuma yazılsa çılgınSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Girdiğim pozdan ötürü bende sizin gibi düşünüyorum...
Long flat bugünün yanlış işlemi saka bir yanaSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan bu zamanalr belirleyici subat başı ocak sonu...
Daha once de demiştim olursa bu aralıkta olur diye benim sisteme göre geniş periyotta short flat takılmalı şuan için..bist 100e gelirsek 1500 psikolojik sinir ki vakti zamanında kovid dönüşü çok iyi belgeli çalıştı bakalım.. yaşayalım görelim..
Düşen taban yiyem hisse satışı şuan için artı yakanları geçmiş durumda..kendi açımdan düşmesi bir bakıma iyi olurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri