Originally Posted by ABKA bankalar hakkında var mı bir düşünceniz-hedefiniz? özellikle büyük banklar. Biraz sonra size (blok olmazsam) özelden yazacağım.
Originally Posted by ConSenSus SenSor 1593’leri bol ve 1594,Xx biraz daha topladık.. Taptaze best orti 1595’ler saydık gitti.. ✔ long mu yaptın..
Originally Posted by Kostak Biraz sonra size (blok olmazsam) özelden yazacağım. Doğru söyleyeni 9 köyden ...
Originally Posted by ABKA long mu yaptın.. Bi 20bin puanda ordan terste kalır sensör bayım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ConSenSus SenSor Dön Dowgil, dönüle. Bizim levyeci dowa girişti verdi levyeyi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt Bi 20bin puanda ordan terste kalır sensör bayım O boğa etinden çok kalori aldı biraz harcaması lazım..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ort 15 kontratla işlem yapıyorum 5 kontrat shortta giriyorum yeni güne
Topladık son anlar epey yine 1591,Xx - 2,Xx style.. Son taze genel longS orti 1594 diyelim ).
Forum Rules
Yer İmleri