Sayfa 658/1004 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Hocam ben kapadım sabah sabah 2 kontrat aldım..bana da şuan boğalık yaramadı..
    1596 gibi bir ort yaptık..erken davrandım ama hayırlısı 10 kontrat olmadı nisana paslarim..
    Hayırlısı 1603 demezsr karda değilim
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    160.100 ortalama longları 157.800den kapadım. Ayı adama boğalık yaramıyor.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    pala teşekkürler. bir günde 8bin puan verdin ya bana üffffff.
    Ben demiştim saa nazar değer diye, bak ben bugün 2600 puan yabtım süüülemiyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Reis bir soluklanayım, oyuna yeniden gireceğim.

4. Şu anda longcular için en kötü senaryo çalışıyor. Önce Gap kapandı. Buralarda bir kaç saat yatayda konsolide olup göstergeleri soğutuyor, yeni düşüşe alan açıyor. 60 dakikalıklarda yukarı çok sert bir tepki gelip kısa ho'ların üzerine atmadıkça aşağı yön devam eder.

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Reis bir soluklanayım, oyuna yeniden gireceğim.
    Çok güzel asansör oluy 2bin aşa 2bin yukarı bin aşa bin yukarı

testere var dikkat

Burdan çıkan sonuç şu bana göre, bugün çuvala mazut dolduruyor pala diye yorumluyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Şu anda longcular için en kötü senaryo çalışıyor. Önce Gap kapandı. Buralarda bir kaç saat yatayda konsolide olup göstergeleri soğutuyor, yeni düşüşe alan açıyor. 60 dakikalıklarda yukarı çok sert bir tepki gelip kısa ho'ların üzerine atmadıkça aşağı yön devam eder.

burdan tepki verdi vermedi sıkıntı evet size katlıyorum.!!

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Bu sabah yine matriks 2 kere kapandı, bir çok kez donma sorunu yaşadım. Artık hakkaten yetti. Bu orta çağda kalmış yazılımla vedalaşma zamanım geliyor. En kısa zamanda ideal i denemeye karar verdim burda ki tavsiyeler üzerine...
    kullandığınız bilgisayar nedir? Döküntü bilgisayarla bende donma sorunu yaşıyordum i7 ye geçtiğimden beri donma yaşamadım
    Twitter: @metalurjist_88

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam ben kapadım sabah sabah 2 kontrat aldım..bana da şuan boğalık yaramadı..
    1596 gibi bir ort yaptık..erken davrandım ama hayırlısı 10 kontrat olmadı nisana paslarim..
    Hayırlısı 1603 demezsr karda değilim
    Milletin ortalama hesabına laf ediyodun, kendininkine bakmayı unutuyosun..

Son pozdan hesap mı olur ?, zırva beri aldın stop, aldın stop bi sürü, onlar nolacak ??..

Bizimki gibi hesaplasan zaten batıksın yine yani,

e bi tomarda abidik gubidik topiğimize bile yakışmayan hisseli kumpanyaların falan,

işin zor valla çok bilmiş oyunagelen.

Sayfa 658/1004 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •