Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O konuda haklısın ama sonuçta bugün 8.97 den 9.30 gösterdiler. 30 gademe bi trader için gayet makul bir iş
    yoksa gel gel her zaman var bistte
    dogru söylüyorsun ustam ben braktım traderligi eskiden yapıyordum ama şimdi viop pay vadelide degerlendiriyorum az olsun benim olsun belki ilerde alırız yoncayı ama buralardan hisse almam sizlere bol kazanclar olsun ytd

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Lambent sisteminde ne görünüyor.....157.575 teper mi....yoksa aha aşığı görülüyor mu....
    benım aylık ve haftalık sısıtemde ortalama dıp gorundu...futurelar eksı azaldı...muhtemelen...seans sonu bı atak yapar....ama kararsız bolge poz gırılmez bence 300.500p guzel asagı yukarı trade ımkanı verıo
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3. sonucta 7 saat gectı sabah actıgı yerde.....al.ver
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Bofa alımda mı ....yoksa satımda mı??

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    dogru söylüyorsun ustam ben braktım traderligi eskiden yapıyordum ama şimdi viop pay vadelide degerlendiriyorum az olsun benim olsun belki ilerde alırız yoncayı ama buralardan hisse almam sizlere bol kazanclar olsun ytd
    En güzelini yapıyorsun traderlik işi iş değil.
    Buraya daha önceleri çok yazdım, trader değilsen bi abimiz yoncaya uv. senaryo yazmış
    ve demiş ki,
    7.30 altı al
    10.30 üstü sat

Ben büüüle bi senaryo nasıl arkadaşlar diye buraya sorduğumda çok itiraz eden, hadi ya falan diye işte diyen olmuştu.
    neyse kim ne eder napar bilemem herkesin parası kendine, ben her fiyattan alır satarım, yeri gelir stop olurum yeri gelir kâr alırım, hındır tandır yuvarlanıp gidiyoruz işte
    Bol kazançlar,
    umarım düşer sende istediğin fiyattan hisse alırsın
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üüüüle dersen anlamaz, anekdarlarını paspasın altına koysun, uğraştırmasın bizi. asdass
    Şahit in yoncası 9.12 altında saatlik bar başlarsa formasyon bölgemiz 8.90-92 bandında ümraniye sanayide yaptırdığım robotla kapanış yaptırırım
    15 gün önce yazdığım 8.50 beklentim devam ediyor .

7. KABOFA yı yön belirleyici olarak yönetiyorlar.
    Bunuda güzel uyguluyorlar, geçen hafta banka ile başlayan yön bu hafta banka ve diğer endeks tahtaları ile devam ediyor.

8. sagolasın bozkurt ustam Allah herkesin gönlüne göre versin

Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •