Sayfa 694/1004 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Mantıklı, viop çok değerli o anlamda anında short imkanı veriyor. Bu sefer yatay o kadar uzundu ki satarak ve kağıt değiştirerek hedge ettik ( en büyük değişim dohol -> hulk ykb oldu) ama bundan sonra viop bende de ya çalışmaz ya sadece short çalışır.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu mesajdan bir gün sonra poz. açmıştım...ekran görüntüsü bugünkü mesajlarda var...bugün poz. kapandı.FLAT DEVAM..

NE OLACAĞINI KİMSE BİLEMEZ...ralli mi-kedi zıplaması mı? (tekniği zorlarsan
    sana istediğini verir)

15 daklık sisteme uyarak short-flat gideceğim.şuan sistem alda..giderse problem yok.pozisyonsuz beklerim.ama sat verdiği anda agresif short açarım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Reddit alır.

Trump da aldı!

Yığınlar öfkeli, reddit alamazsa başka şekilde alırlar, kısa çöp çok dolmuş bir şekilde patlayacak.

Amerikan baharı hadi bakalım.

Görünen o ki öfkeli kalabalıklar yakında sistemden çıkar veya kendi sistemini kurar.

beş.yüz.yedi
    @e507
    #Küçük yatırımcıların kullandığı ABD aracı kurumları, Gamestop ve AMC başta olmak üzere bazı "şişir bırak" hisselerinde işlem kısıtlamalarına gidince, fiyatlar sorti yaptı. Ne demişler, Wall street'in halinden Wall street anlar (ve olaya el atar)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Mantıklı, viop çok değerli o anlamda anında short imkanı veriyor. Bu sefer yatay o kadar uzundu ki satarak ve kağıt değiştirerek hedge ettik ( en büyük değişim dohol -> hulk ykb oldu) ama bundan sonra viop bende de ya çalışmaz ya sadece short çalışır.

vadelide güçlü hacim ve çekiç var...bu long adına güzel..zaten kısa vadeli sistemler de alda.

benimkisi bir kanaat ve ihtimal...her iki yönü destekleyen EMARELER var..bıcak sırtı anında kişileri etkilemek istemem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arkadaşlar bu iDEAL de indikatörlere yatay çizgi çekmek istiyorum.nasıl yapılıyor bilen var mı? mesela RSI 30-70 seviyelerine gibi...indikatörü tıkladım orada yatay çizgiler kısmı var rakamları yazdım renk seçtim default kaydet dedim olmadı.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Görünen o ki öfkeli kalabalıklar yakında sistemden çıkar veya kendi sistemini kurar.

beş.yüz.yedi
    @e507
    #Küçük yatırımcıların kullandığı ABD aracı kurumları, Gamestop ve AMC başta olmak üzere bazı "şişir bırak" hisselerinde işlem kısıtlamalarına gidince, fiyatlar sorti yaptı. Ne demişler, Wall street'in halinden Wall street anlar (ve olaya el atar)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yurtdışında yaşayan yeğenime aracı kurumda
    reddit üzerinde ismi geçen hisseleri alıp satanlar suç işlemektedir diye uyarı mesajı gelmiş..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Evet, tabiki var.. ‘Kendim sistemi’ diyebiliriz adına..
    dikkat ediyorum satım alım noktaların nokta vuruşu....sisteminizi kısaca anlatma imkanınız var mı acaba.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu iDEAL de indikatörlere yatay çizgi çekmek istiyorum.nasıl yapılıyor bilen var mı? mesela RSI 30-70 seviyelerine gibi...indikatörü tıkladım orada yatay çizgiler kısmı var rakamları yazdım renk seçtim default kaydet dedim olmadı.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Wall Stretteki GameStop olayı konuşuldu mu burada? Reddit'in gençleri örgütlenerek hisseyi 20 dolardan 460 dolara bir kaç günde taşıyıp şort pozisyondaki şirketlere milyar dolarlık zararlar yazdırmışlar. Sadece bir yatırım şirketine 2 milyar dolar zarar ettirmişler.

Bana ilginç gelen şey hani geçen sene başlayan bizde de başlayan küçük hacimli hisseleri absürt fiyatlara getirerek büyük kazançlar elde etme olayının dünyada da aynı şekilde vuku bulması.

Şaşırtıcı değil mi?

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55842797
    https://tr.investing.com/equities/gamestop-corp

Sayfa 694/1004 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •