oralara varabileceğini zannetmem, dow her an çatlayabilirim havasında, gözü yere yakın bakıyor bana, bugün vermezse yarın futures eksi başlar, yani vadeli 1610-1620 geçemeden aşağı salınmaya başlar diye tahmin ediyorum, yarın kırmızı kapatır
satış havası 1 ileri 2 geri modunda 5-10 gün sürebilir, arada bugünkü gibi short squeeze fırsatları verebilir ama ben short only bakacam gibi şubat ortasına
Yine verir diye alt kademelere girenler oldu.
Bu sefer alıyormuş.
Herhalde yanlış emir göndermiştir. Bunu iptal edebilir mi?
![]()
satıs beklentısı degıl....yukarı cıkarken...haftalık 3k koyarak yavas yavas gıttı bazen 5k....sımdı 3k .4k verıo...hesabıma gore 161 ustu maksımum 162 ustu kapamamsı lazım....ama 1.2 gun yukarı alabılır....ters poz ıcın...bugun gordugu yerı daha sonra tekrar gorecek...bu arad evet yarın sonmus....tesekkur ederım.....varant opsıyon vb unutmayın...volatıl olacak
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
bu akşam seansı saçmalık...bomboş kademelere işlemler oluyor...muhtemelen robot satışlarıydı o satışlar çünkü manuel emir o kadar hızlı inmez...yok akşam seansı kutucuğunu işaretle yok limit fiyat gir falan manuel işi değil...robotlar tetiklendi...
abı bı ara yukarı boyle bır bar vardı..hatırlarmısınız....sonra oraya gıttı.....haahaaha....sınyal mı cakıo.....acaba toplamda 3k varmıydu....sort mu acıyorlar
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri