Sayfa 407/907 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Valla hirsimdan,sinirimden ne yazdığımızda ssasirdim.bu iblis dediğiniz gibi zorda olduğu için en üst makamı ziyaret etti ve hemen akabinde yüzde yirmilkki vurgun yaptı.ama ben yinede enust makamin bu iblise güvenmesine güveniyorum.normalde bedelli onayı bu vakte kadar gelirdi,ama bunun altında yine iblisin parmagi var.aklima öyle şeyler geliyor ki, vallaha ben bile kendime gülüyorum.herkese hayırlı akşamlar.yarin mübarek cuma,bu günün yüzü suyu hürmetine çok değerli demokrat76 rumuzlu kardeşimize gani gani rahmet diliyorum..
     Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Ah be güzel kardeşim,o merhametsiz Sülün Osman'nın seni .beni ,vatandaşı ve yatırımcıyı salladığını, düşündüğünümü sanıyorsun o vurgun peşinde tüm bedellilerden sonra çok daha can yakacağı malümdur..Cumhur başkanının karşısında o kadar masum ve naif oturuyorki sanırsınki bir dilim ekmeğe muhtaç gariban,mazlum,çaresiz,kimsesiz bir vatandaş öylesine acındırıyor kendisini oysaki Cumhur Başkanı tahmin edemiyor yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu yani yaktığı canları söndürdüğü ocakları cümle alem biliyor ama ne yazıkki Devlet büyüklerimiz ne hikmetse görmemeye çalışıyor..Sayın Cumhur Başkanının güven onayını arkasına alarak Ankaradan mutlu ve memnun ayrılıyor sonraki süreci takip edip bekleyip göreceğiz ..Anladığım kadar spk bedellilere ve halka arzlara pek sıcak bakmadı o yüzdende bu şahsın etekleri tutuştu ve Ankaranın yolunu tuttu ..Gerçek olan bişey var;zalime,hısıza,dolandırıcıya,arsıza destek verenler burada teşekkür name alabilirler ama ahir alemde işleri zor çünkü orada aldıkları teşekkür name için izahname isteyeceklerdir ve cehennem ateşine onlar içinde ayrıca yakıt atılılacaktır ...
    LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -OLUMLU düşünmek ya da varsaymak için kendimizi ZORLARSAK,
    -nasrettin hoca gibi YA GÖL MAYA TUTARSA,

- HEEE

-dunkof, 70 milyon lot toplamış, maliyet 1,269 dan ama bugün ise 4,5 milyon lot satmış 1,232 den,
    Link: https://twitter.com/DemirerErgun/sta...467139/photo/1
    -dunkof america, yarın tavana kadar süpürür mü ACABA ?!
    -çünkü, bu kadar mal toplamış, maliyeti yüksek, daha fazla mal toplamak için 4-5 milyon malı zararına satmak, daha çok mal toplamak için MANTIKLI MI ?!
    -GRUP, BEDELLİLERLE 2,5 MİLYAR TL SÖVÜŞLEMİŞKEN ?!
    -planlanan halka arzlardan gelecek SÖVÜŞLEMELERLE ?!
    -ihlas finans borçlarından (el konulduğu 2001 den 20 yıl geçmesi ile… ) KURTULDUĞUNU ?!
    -GERÇEKTEN, dadaş formasyonlarında ŞEYL(kaya) GAZI için sözleşme İMZALAMIŞ OLABİR Mİ ?!
    -dediklerine göre 800 000 yeni yatırımcı gelmişken( 10-15 tanesini ben çağırdım yeni HALKA ARZ lar için)
    -büyük bir VURGUN için planlar ÇOK ÇOK BÜYÜK OLABİLİR Mİ ???!!!

-dikkat, yarın Perşembe. Piston aşşa da deyiverirler ha

-SONRA BENİM GİBİ 7 YIL MAL TAŞIRSINIZ !!!
    Şeytani planlar için kap haberleri arka arkaya patlatırlar mı?

Girişim sermayesi şirketi kurulup, içine hangi sektörlerden şirketler alacaklar?

Teknoloji,Bilişim ve Enerji şirketleri olabilir mi?

Aklıma takılan bir sürü çılgın sorular.......

asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.

Konu edilen hes şirketi hangi boyutta bir şirket?

Konjonktür GES, RES ve JEO santrallerinden yana değil mi?

Öncelik bu santrallere olması gerekmez mi?

3. Umut fakirin ekmeğidir...

4. Sn Deli Süvari sana bir sorum olucak.

İştiraki BIST 50 de işlem gören ve kendi hisse fiyatı 1,23 olan holding, sermayesi 1,5 milyar olduğunda hangi ligde oynar?

a)Süper lig b)tff 1.lig c)Bıst 50 d) Bıst 30

yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sn.Mercury.59

İhlas Holding ve hisseleri Borsa tarihi boyunca görülebilecek en aşağılık şirket ve hisseleridir.

Geçmişi geleceğinin göstergesidir.
    20 yıllık geçmiş incelendiğinde,gerek şirket yönetiminin performansı gerek ise hisse senetlerinin performansı ortadadır.

20 yıldır bedelli sermaye artırımları ve halka arzlar ile toplanan yüzmilyonlarca dolar ile yapılan bir icraat var mıdır ki bundan sonra olsun.

Hisse fiyatı olarak 2011 deki fiyatına dahi ulaşamamış bir hissenin ( ki bana göre şirketin ederinin üzerinde bir fiyat) bundan sonra şirket performansına bakarak yükseleceğini beklemek hayalden öte değildir.

Hisseyi yükseltecek tek şey şuan Hisseye hakim kişi veya grupların keyfinin gelmesini beklemektir.

Şahsen ben de bunu bekliyorum. Eğer ağaların keyfi olur da hisseyi yükseltirler ise 1,60- 1,70 TL arasında ebediyen bu şirket ve hisselerinden uzaklaşmayı bekliyorum.

Bu hissenin yükselmemesine değil kaçırdığım alternatif hisse fırsatlarına yanarım. Bu şirketten ve hisseden bir halt olmayacağını bile bile maalesef ben de elimde tutuyorum.

Bu hisse ile inatlaşanlar kaybetmeye mahkumdur. ( Ben de dahil.)

6.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -öle deme

-MÜCAİT BOMBALARI BİRER BİRER PATLATIYO, FİNANS DÜNYASINI ŞAŞKINA ÇEVİRECEK VE TARİH YAZACAK
    -ihlgm(%76 BEDELİ üstüne %140 BEDELLİ üstüne %50 BEDELLİ ile) yaklaşık= 700.000.000TL
    -iheva(%109 BEDELLİ ile) yaklaşık=200.000.000TL
    -ihyay(%125 BEDELLİ ile) yaklaşık=250.000.000TL
    -İhgzt(%344 BEDELLİ ile) yaklışık=600.000.000TL
    -ihlas(%89 BEDELLİ ile) yaklaşık=700.000.000TL
    -TOPLAM=2.450.000.000 TL halka dolaylı arz ile HARAÇ kesti kesecek
    -İHA nın arzından ve girişim ortaklığından gelecekleri de hesaplarsak 3 milyara yaklaşacak
    - kuşlu siteden 50-60 bin takipcili 1-2 peçeteciyle BEDELLİLER tamamlanacak gibi
    -olumlu tarafından bakarsak, bu mücoit bu kadar parayla 50-60 tane şirk et kurup, en az 5-6 tane daha şer keti halka ırz edebilir
    -ÇOK ÇOK olumlu tarafından bakacak olursak, bütün bedelliler tamamlandıktan sonra BORSA çökecek, işte tam o sırada grupca yukarı sert yapıp, verecekler kırbacı, verecekler kırbacı

-böle de...
    Bu tablo nun olumlu yansımaları ile burada tutabilmeleri mümkün değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Bu tablo nun olumlu yansımaları ile burada tutabilmeleri mümkün değil.

-hey gidi günler hey önceden bu forumda yüzlerce kişi olurdu, kuşlu site çıktı buralar viran kaldı-

-borsada beklentiler satın alınır, gerçekler satılır
    -derler,

-bu gruba bu kadar para giriyorsa, gelecekle ilgili planları varsa ve daha önce gerçekten ÜRETİM yapılacağına dair, 10’larca haber yaptığı halde ( ben bu hissede 7 yıldan daha uzun zamandır hisse taşıyorum) BİR tanesi bile GERÇEKLEŞMEDİĞİ gibi haberlerle ilgili olumlu-olumsuz HABER BİLE VERMEDİLER(köpek ölüsü-leş kargaları)
    -tahta üzerinden DUNKOF alım yapıyor(üç kağıtçılık) sözde,
    -elin gavuru böle %10 hisse sahipliği ile sürekli zarar eden, sürekli yalan haber yapıp, sürekli bedelli yapan ve şirket de hala yönetici olup ülkede en üst makamla görüşen birinin hissesini almayı bırakın, yanına bile YAKLAŞMAZ, yaklaşacak olsa bırak kar etmeyi PARASINI BİLE kaybedeyim ama şu melanetten KURTULAYIM, YETER, der herhalde

-demek ki, bu hisse de beklentiler satılır, gerçekler alınır

8.  Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -hey gidi günler hey önceden bu forumda yüzlerce kişi olurdu, kuşlu site çıktı buralar viran kaldı-

-borsada beklentiler satın alınır, gerçekler satılır
    -derler,

-bu gruba bu kadar para giriyorsa, gelecekle ilgili planları varsa ve daha önce gerçekten ÜRETİM yapılacağına dair, 10’larca haber yaptığı halde ( ben bu hissede 7 yıldan daha uzun zamandır hisse taşıyorum) BİR tanesi bile GERÇEKLEŞMEDİĞİ gibi haberlerle ilgili olumlu-olumsuz HABER BİLE VERMEDİLER(köpek ölüsü-leş kargaları)
    -tahta üzerinden DUNKOF alım yapıyor(üç kağıtçılık) sözde,
    -elin gavuru böle %10 hisse sahipliği ile sürekli zarar eden, sürekli yalan haber yapıp, sürekli bedelli yapan ve şirket de hala yönetici olup ülkede en üst makamla görüşen birinin hissesini almayı bırakın, yanına bile YAKLAŞMAZ, yaklaşacak olsa bırak kar etmeyi PARASINI BİLE kaybedeyim ama şu melanetten KURTULAYIM, YETER, der herhalde

-demek ki, bu hisse de beklentiler satılır, gerçekler alınır
    Kuşlu siteyle alakası yok. Forumda en canlı sayfalardan birisi buraydı ama yatırımcılar uzaklaştı hissenin verdiği bıkkınlık yüzünden birde hisse.net sitesi yönetiminin bir özeleştiri yaparak forumun yanında site portal kısmına da el atması lazım yeni bir tasarım ile güzel bir portal ve forum sitesi olabilir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

Sayfa 407/907 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •