Sayfa 1027/1078 İlkİlk ... 2752792797710171025102610271028102910371077 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,209 - 8,216 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Ülkelerin pandemi dolayısı ile bastıkları paralar Dünya da bol likidite oluşumuna sebep olmuştur ve Ülkeler vatandaşlarına da bu paralardan dağıtmışlar ve dağıtmaktadırlar.Fakat pandemi sebebi ile ekonomik kapanmalardan dolayı dolaşıma girememiştir.
    A.M.B dahil bir çok merkez bankası artık para dağıtım HIZINI yavaşlatacaklarını açıkladılar. Böyle bir durum 2013 yılında ki borsa çöküşünün de sebebiydi. Ancak ekonomik zayıflık sebebi ile bu gerçekleşmedi.

2. ŞİMDİ Aşı ilaç vs. sayesinde hastalığın seyrinde iyi gelişmeler oldukça Dünyada ki bu dağıtılan para vatandaşlar tarafından hızla ekonomiye girerse enflasyonda oluşacak sert yükseliş gerekçe gösterilerek para dağıtım hızının düşeceği ve faizlerin artacağı beklentisini bahane edip sert satışlar yapabilirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    ŞİMDİ Aşı ilaç vs. sayesinde hastalığın seyrinde iyi gelişmeler oldukça Dünyada ki bu dağıtılan para vatandaşlar tarafından hızla ekonomiye girerse enflasyonda oluşacak sert yükseliş gerekçe gösterilerek para dağıtım hızının düşeceği ve faizlerin artacağı beklentisini bahane edip sert satışlar yapabilirler.
    zaten para çok birde faiz yükseltirlerse kimse çalışmaz

ben akşam baktım bisste en sert düzeltme %66 ile emlak krizin de yaşanmış ama uzun süre sürmüş
    salgında %40 geri çekilmiş diğer kar allar %20 gibi oluşmuş

hisslerde de genelde bu oran çok afaki yerlere gitmediyse hisse fiyatları %66 gibi genelde düzeltmelere girmişler

bu orandan yola çıkarak hisselerde poz almak mantıklı geldi bana
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

4. bunca yıl şunu gördüm piyasada sonuçta bir para var ortada hisselerde istediği kadar düzeltme olsun dönüp dolaşıp yine geliyor piyasaya ki birsürüde yeni yatırımcı gelmiş onlara bu hafta ve dün yeteri kadar testere piyasası nedir göstermiştir 158-143 yani 15 bin puant satış yedi benim beklediğim asıl 30-35 binden aşağa olmicak bir düzeltme ama zamanı ni bilmiyore. Bu arada sayın mr atmis oldugun şarkıyla aksam aķsam 2 duble r....ı güzel oldu eyw😊 dandan abi bir his diyorki bir babayigit çıksa meydane yaylayı tavanlasa nası olar👍

5.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    zaten para çok birde faiz yükseltirlerse kimse çalışmaz

ben akşam baktım bisste en sert düzeltme %66 ile emlak krizin de yaşanmış ama uzun süre sürmüş
    salgında %40 geri çekilmiş diğer kar allar %20 gibi oluşmuş

hisslerde de genelde bu oran çok afaki yerlere gitmediyse hisse fiyatları %66 gibi genelde düzeltmelere girmişler

bu orandan yola çıkarak hisselerde poz almak mantıklı geldi bana
    Beyaz atlı prensim
    Başlığın müdavimlerinin tamamı küreci neredeyse
    ben bir yerde okumuştum, hisseler düzeltmeye geçtiğinde %33/ 50 ve 66 oranında olur diye.%66 son oran yani.
    tabi bu batık hisseler için geçerli değilmiş, değildir.
    o sebeple ben otkarda 310 liraya kadar bi düzeltme bekliyordum ve hala bekliyorum.

6. Yayla kanal dibinde her an her şey olabilir.

7. [IMG]zaten para çok birde faiz yükseltirlerse kimse çalışmaz[/IMG]

O işler öyle değil sevgili beyaz atlım.
    Faizleri yükseltmek demek Dünyada dolaşan mangırları geri çağırıyorum getirin uleynn demektir.
    Böyle bir durumda üçe beşe bakmadan ne varsa satıp götürür bu inbeler paraları ülkelerine.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Beyaz atlı prensim
    Başlığın müdavimlerinin tamamı küreci neredeyse
    ben bir yerde okumuştum, hisseler düzeltmeye geçtiğinde %33/ 50 ve 66 oranında olur diye.%66 son oran yani.
    tabi bu batık hisseler için geçerli değilmiş, değildir.
    o sebeple ben otkarda 310 liraya kadar bi düzeltme bekliyordum ve hala bekliyorum.
    ben onu demek istemedim komutan
    kar aldan bahsetmedim
    uzun süre yatan hisseleri değerlendirme vabında
    düşen düşmüş daha nereye düşe bilir alıp unutula bilir tabiki kap map okumak kaydı ile
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Sayfa 1027/1078 İlkİlk ... 2752792797710171025102610271028102910371077 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •