Sayfa 738/1004 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Sorun yok, pazartesi spot hesabında 400 lot arçelik, 200 lot sasa, 100 lot froto, 100 lot vestel olacak...

Karşılığında ise uzlaşma fiyatlarına göre yaklaşık 35.000 TL civarı bir nakit bulunması gerekiyor...

Nakit olmazsa ne mi olur ? Hisselerini aracı kurum pazartesi günü satar, 2 gün de temerrüte düşersin...
    temerrüte düşünce ne oluyor.

890.000 lot kapanışta işyatırım FORTtan 779.000 kalanı diğerleri..
    127 milyon TL..tek kalemde satmış,birileride almış...

Alıntı Originally Posted by denklem Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün vade sonumuydu.pozisyonları kapatmalımıydık.ben kapatmadım.
    aracı kurumun arar,ve mesaj çeker..mail atar... bildiğim..uyandırır..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    aracı kurumun arar,ve mesaj çeker..mail atar... bildiğim..uyandırır..
    hiç bir bilgi vermediler lanetler.çok zarar yazmasa bari borsalarda çöküyor.

5. bu haberi şimdi gördüm..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ülkemizde mutasyonlu virüs tespit edilen vatandaş sayısı 128'e yükselmiştir. 17 şehrimizde İngiltere varyantı görüldü" ifadelerini kullandı.

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Amerikan vadelilerde şoför atladı galiba kamyondan
    Şırıl şırıl akıyo mübarek
    Hamdım Piştim Yandım

7. " aktiflerden alıyoruz aldık anlık diplerden & hasılı dowF az daha.. "

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Amerikan vadelilerde şoför atladı galiba kamyondan
    https://www.cnbc.com/2021/01/28/stoc...continues.html

"Investors are concerned that if GameStop continues to rise in such a volatile fashion, it may ripple through the financial markets, causing losses at brokers like Robinhood and forcing hedge funds who bet against the stock to sell other securities to raise cash.

There are also fears that the GameStop mania is a sign of a larger bubble in the market and that its unraveling could also cause turbulence and hit retail investors hard.
    "

Özetle deniliyor ki:Yatırımcılar, GameStop bu şekilde yükselmeye devam ederse, finansal piyasaları dalgalandırarak Robinhood gibi aracılarda kayıplara neden olabileceğinden ve bu hisse senedine karşı oynayan hedge fonları nakit elde etmek için diğer menkul kıymetlerini satmaya zorlayabileceğinden endişe ediyorlar.

Ayrıca GameStop çılgınlığının piyasadaki daha büyük bir balonun işareti olduğu ve çözülmesinin de türbülansa neden olabileceği ve kişisel yatırımcıları sert bir şekilde etkileyebileceği konusunda korkular var.

Sayfa 738/1004 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •