Sayfa 750/1004 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Tüm borsalarda çöküş beklentim artıyor. Düzeltmeyle sınırlı kalmayacak gibi.

Süper ralli bir sene belki bir buçuk sene uğramayabilir dünya endekslerine.
    sanmam..bizim notumuz belli.. 6 ay GARAN sattı yabancılar,hedge fonlar...
    Almadılar ki,satsınlar? yerli/katarlı arasında dönüp duruyoruz

2. Piyasalar aksırdı al evladım 500 milyar euro
    Pandemi oldu al evladım 1.5 trilyon dolar
    derseennn
    bu serseri para gün gelir seni vurur..
    daha hala 1.9 trilyon dolar verecez diyolar..

sıfır faiz le FED in bilançosu 8 trilyon doları geçecek nerede ise..

Biz bunu geçen sene yaptık piyasada araba kalmadı..
    Mecburen 10 puan faiz artırdık..
    FED faiz artırırsa sorarım 10 senedir eksi ve sıfır faizli 20 trilyon dolarlık çöp tahvil de parası olanlar ne yapar..

3.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Dünyadaki fiziki gümüşün en büyük Sahibi JP Morgan 133.1 Milyon ons ile diyor. Hareket JP morganı batırmak için gümüşü 1000 dolar yapmak ise bir mantık hatası var Reditçi KY lerde. Ya da kandırıyor birileri onları.

Bu sırada geçen hafta bakmıştım 100.000 di sayıları dediğiniz gibi milyonu geçmişler 6.000.000 takipçi şuan devasa bir sayı ama yine de hareketlerin tek nedeni bu kişiler değil kullanılıyorlar diye düşünüyorum. Telegram grupları gibi düşünüyorum sadece daha büyüğü
    Hani orada da gruptakiler kağıdı kendilerinin kaldırıp indirdiğine inandırılır ya benzer bir durum.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    Tşkler ama olay fiziki değil sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Tüm borsalarda çöküş beklentim artıyor. Düzeltmeyle sınırlı kalmayacak gibi.

Süper ralli bir sene belki bir buçuk sene uğramayabilir dünya endekslerine.
    PD/DD 0.4 ve altı olan herşeyi 1:5 kaldıraçla alırım(Hesap olarak 10da bir fiyata almak oluyor) 75bin endeks denmiş ederi PD/DD cinsinden o civarlar olur o denli bir çöküş beklemem ama olursa da mükemmel olur. Pandemide verdikleri fırsatı en az 10 yıl vereceklerini sanmam benim düşüncem 120k altının olmadığı.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

5. Topikteki arkadaşların atladığı nokta milyonlarca insanın tek vücut senkronize hareket etmesi.. Kulağa imkansız geliyor ama bilmiyorum bu işin sonu ne olacak

6. Bu işin sonunda dünya genelinde olay büyürse açığa satışın yasaklanması bile gündeme gelebilir

7. Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Tşkler ama olay fiziki değil sanırım
    Fiziki gümüşlerini put opsiyonlarla hedge ediyorlar. O gümüşteki olay çok büyük bir oyun benim aklım ermez ama Great Reset ve yeşil enerji ile ilgili bir mevzusu var kafa yormak ve araştırıp detaylı incelemek için efor sarfetmek lazım ona.

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bu işin sonunda dünya genelinde olay büyürse açığa satışın yasaklanması bile gündeme gelebilir
    O zamanda bizdeki gibi olur DOW 100.000 olur..

Sayfa 750/1004 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •