Sayfa 764/1004 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bu arada jp morganın gümüşte short değil yüklü fiziki taşıyor

YTD
    Gümüşü kontrol ediyor ve fiyatı baskılıyor diye biliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Gümüşü kontrol ediyor ve fiyatı baskılıyor diye biliyorum.

gümüşün simgesi argentium kısaltma olarak ag
    arjantinde en bol fiziki
    ona sahip olma adına arjantini görünmez bi el hep fakirlestiriyo
    ne biz ne rusya o arjantin kadan operasyon yemedik iktisadi
    manada

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    gamestop olayında adamlara destek olanlar mı var yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

eğer gerçekten destek olan var ise o kişilerin borsa hayali nasıl bir şey merak ediyorum ya da şöyle bir soru sormak lazım. bizim borsada açığa satış yasağı olan paylardaki durumlar belli, bu uçuk kaçık rakamlardan hisse almak isteyen var mı acaba?

başka bir soru da şöyle olabilir, diyelim ülkemizde 10 bin kişi bir araya geldi, tıpkı TKURU hissesi gibi hisseyi fizana çıkardı, sonradan bu hissesi nasıl satacaklar ya da kime satacaklar. alanların büyükler olmayacağı kesin, eee diğer zarar gören kişi yine bilgisiz ky olunca kendi yaptıklarının ne mantığı kalacak.

bunlar birileri tarafından gaza getirilmiş açıkça belli, arada gaza getirenler zengin oldukça bir kısmı da zarar görecek ama yaptığının bir kahramanlık olduğunu sanacak.

birileri tarafından gaza getirilmiş derken de kim olduğu açıkça belli, musk denilen adam zenginliğine zenginlik kattı, özellikle dogecoin'de.
    Amaç para kazanmak kaybetmekten ziyade, Mevcut yerleşik düzene zarar vermek diye biliyorum. Türkiye’de gamestop olayının olma ihtimali yok.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Zaten başka bi ülkedeki milyonlarca çapulcu insan koskoca yatırım fonlarına nasıl zarar verebilir değil mi? Kesin arkalarında musk gibi birinin desteği vardır.. Bu ülke insanın başka bi bakış açısı ile bakmasını beklemem.. Şimdi hisse düşmeye başladığında bu insanlar ettikleri zarar ile kalacak deyin sıvayıp kapatın konuyu
    unutmayın ki dünyanın sistemini ben veya şuan yaşayanlar kurmadı, sistemin bir çarkı var, bu çarka müdahale eden olursa sistem bir şekilde onu yok etmesini bilir.

mesela rusya'da ne oldu, muhalif lider bir şeyler yaptı, yaptıkları doğru ya da yanlış ayrı bir konu, ama sistem onu ne yaptı yakınları ile birlikte cezaevine sürükledi, peki dünya ona bir şey yapabiliyor mu?

hadi abd konusunda dönelim, şimdi abd de olayları başka bir yöne çekti ve bu olayla ilgili olanları terör ya da başka bir suça ortak olmakla suçları ve hepsini tek tek yakalayarak cezaevine postaladı, kim ne diyebilir, elbette hiç kimse.

fransa'da sarı yeleklilere aylardır neler yapıyor neler, kimse bir şey yapabiliyor mu?

onun için boşuna kendinizi yormayın ve tuhaf olayları normal bir şeymiş görüp kahramanlık moduna girmeyin. gün gelir yolunuzu şaşırırsınız haberiniz ola.

benimki nacizane bir dost tavsiyesi. dost da acı söyler derler unutmayın.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    gümüşün simgesi argentium kısaltma olarak ag
    arjantinde en bol fiziki
    ona sahip olma adına arjantini görünmez bi el hep fakirlestiriyo
    ne biz ne rusya o arjantin kadan operasyon yemedik iktisadi
    manada
    Elon en son bolivyada iktidar değişikliği istiyordu. Lityum için, yani adam tam serbestleşme savunucusu öyle zenginden alayım fakire vereyim diye bir tutkusu yok.

https://www.google.com.tr/amp/s/amp....yapariz-912544

O egeli ben değilim

6. sistem mistem yok ya
    bam bam bam

kullanilmiyan guc
    güç deyildir

yani dönen terane bu
    methediyom sanılmasın

7.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    unutmayın ki dünyanın sistemini ben veya şuan yaşayanlar kurmadı, sistemin bir çarkı var, bu çarka müdahale eden olursa sistem bir şekilde onu yok etmesini bilir.

mesela rusya'da ne oldu, muhalif lider bir şeyler yaptı, yaptıkları doğru ya da yanlış ayrı bir konu, ama sistem onu ne yaptı yakınları ile birlikte cezaevine sürükledi, peki dünya ona bir şey yapabiliyor mu?

hadi abd konusunda dönelim, şimdi abd de olayları başka bir yöne çekti ve bu olayla ilgili olanları terör ya da başka bir suça ortak olmakla suçları ve hepsini tek tek yakalayarak cezaevine postaladı, kim ne diyebilir, elbette hiç kimse.

fransa'da sarı yelekliler aylardır neler yapıyor neler, kimse bir şey yapabiliyor mu?

onun için boşuna kendinizi yormayın ve tuhaf olayları normal bir şeymiş görüp kahramanlık moduna girmeyin. gün gelir yolunuzu şaşırırsınız haberiniz ola.

benimki nacizane bir dost tavsiyesi. dost da acı söyler derler unutmayın.
    Çok tırstım.. Kaderime razı olup sesimi keseyim.. Ibanı mı atsam makarna kömür parası yollar mısınız?

8. elon g. afrika da doğdu yetiştirildi ve sadecene bi yüz
    soyadı gibi maske yani
    face off
    maske düşecek kel gorukecek

Sayfa 764/1004 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz