Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. aşı ile ilgili bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
    yakın zaman taşındık. covid sebebbiyle de ikametgahı henüz almadım.
    ailemde ciddi sağlık sorunları olduğu için;
    ben de max. dikkat edip çok gerekmedikçe çıkmamaya çalışıyorum bu aralar.
    biraz uzağa taşındık. sağlık ocağı uzakta kaldı. yakınımzda hastane var.
    anne -babamı illa sağlık ocağına mı götürmeliyim ,yoksa yakındaki hastaneye götürsem oluyor mu ?
    yakın zamanda sıraları gelicek gibi .
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    aşı ile ilgili bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
    anne -babamı illa sağlık ocağına mı götürmeliyim ,yoksa yakındaki hastaneye götürsem oluyor mu ?
    Mhrs’den randevu alırken, hastahane seçebiliyorsunuz. Eğer yakındaki hastahanede aşı odası varsa seçebilirsiniz. Alerji riski olanlara zaten hastahane öneriliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    aşı ile ilgili bişey sormak istiyorum bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
    Ankara’da iseniz bizim hastanede yaptırabilirsiniz MHRS için mesaj atıp iletişime geçenbilirsiniz. Çocuk doktoruyum ama aşı ile ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz yine [emoji106]

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Ankara’da iseniz bizim hastanede yaptırabilirsiniz MHRS için mesaj atıp iletişime geçenbilirsiniz. Çocuk doktoruyum ama aşı ile ilgili sorunuz olursa sorabilirsiniz yine [emoji106]

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.
    Sayın Dr. Trend,güzel paylaşımlarınız var ancak rica etsem imzanızın üstüne bir çizgi çekseniz bazı üyelerin yaptığı gibi veya kalın puntolu vs yapsanız,her mesajınızdan sonra sanki ek paragraf gibi geliyor göze,saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

hocam cevap için teşekkür ediyorum. kafama takılan bişi olursa fikrinize başvururum yine, yardımcı olursanız sevinirim.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6. Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    hocam cevap için teşekkür ediyorum. kafama takılan bişi olursa fikrinize başvururum yine, yardımcı olursanız sevinirim.
    Birşey değil her zaman sorabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Dr. Trend,güzel paylaşımlarınız var ancak rica etsem imzanızın üstüne bir çizgi çekseniz bazı üyelerin yaptığı gibi veya kalın puntolu vs yapsanız,her mesajınızdan sonra sanki ek paragraf gibi geliyor göze,saygılar.
    Siz deyince farkettim oldukça dikkat dağıtıcı uzun olduğu içinde sanki birşey söylüyormuş gibi haklısınız.
    Teşekkür ederim uyarı işin bir ayar çektim ama nasıl olmuş bakalım bu mesajda belli olur

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Dow Jones Grafiğimi şimdi ticarethane yan sayfaya attım.
    MEGA TOBO hedefi kanalındaki muhtemel benzer tarihleri okla işaretledim.
    29.400 son zirveden %38,2 geri çekilmesi
    28.800 fibo kanalının çok güçlü %61,8 desteği.
    Dow Jones 28.800 bir pin bar-cinnet dokunuşu yapmak zorunda.
    Bence bizimkiler o akşam için bir senaryo hazırlıyor.
    Salı akşamı gözünüz DoWda kulağınız AKSARAYda olsun.
    Bir inceleyeyim 28800 civarı olan pin bar dokunuşu oldukça mantıklı bende de 200 günlük ortalamada. Ben çok volatil olduğu için ortalamalar ile takip Ediyorum FX deki endeks kontratlarını çünkü her veri sağlayıcısının fiyatları farklı ve anormal pinler bırakabiliyor.

Bu dörtlükte değmeyenlere gelsin

Değmeyen şeyler var hayatta:
    Üzülmeye değmeyen ayrılıklar;
    Düşünmeye değmeyen anılar ve konuşmaya bile değmeyen insanlar gibi.

İyi hafta sonları

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Birşey değil her zaman sorabilirsiniz.

Siz deyince farkettim oldukça dikkat dağıtıcı uzun olduğu içinde sanki birşey söylüyormuş gibi haklısınız.
    Teşekkür ederim uyarı işin bir ayar çektim ama nasıl olmuş bakalım bu mesajda belli olur

nacizane tavsiyem bunu imzanıza koyarsanız sizden alıntı yapanlarda sizin yazınızı alıntılamamış olur
    aşağıdaki linkten imzanıza koyabilirsiniz

https://www.hisse.net/topluluk/profi...=editsignature
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nacizane tavsiyem bunu imzanıza koyarsanız sizden alıntı yapanlarda sizin yazınızı alıntılamamış olur
    aşağıdaki linkten imzanıza koyabilirsiniz

https://www.hisse.net/topluluk/profi...=editsignature
    Bilgisayar başına geçtiğimde düzelticem şimdilik kaldırayım imzayı [emoji16]

Özgür Demirtaş’ın videosu bence gayet teknik ve doğru [emoji106]

Bu sırada dün boşta komik bir rakam vardı Paribu da bir işlem yaptım sabah bir bakayım dedim bu kriptolarda alt coinler gerçekten çok volatilmiş. 250TL lik pozisyon hafta sonu 320 TL olmuş 22:45-16:30 arasında 24 saat olmadan getirisi %28 gecelik ve 200-300k koysam 10-15 Kademede alabilyordu yani kademelerde satıcı vardı. Belki denk geldi ama volatilitesi açısından gerçekten ilgiye değer bir alanmış.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •