Sayfa 741/1003 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Uygunluk formunu doldururken muhtemelen sectiginiz risk duzeyleri yatirim refleksiniz almak istediginiz fonun risk duzeyine nazaran dusuk kalmis olabilir bu neden ile o fonu almaniza izin vermemis de olabilir tekrar uygunluk formunu risk duzeyinizi yukselterek doldurunca problemi cozebilirsiniz. Zira GBC risk duzeyi yuksek bir fondur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bunu bende düşündüm ve bu sefer KUB fonu alış talimatı girip uygunluk testi tüm şıkları en üst düzeyden işaretleyerek testi tamamladım.sonuç değişmedi.Yine işleminizi gerçekleştiremiyorum uyarısı verdi.Bence sadece denizbank fonlarına alım yaptırıyor.Diğer fonlar için sıkıntı yaratılıyor.

2. https://youtu.be/UBKh7tpTAgM

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Güzel bir anlatı olmuş. Gamestop ile ilgili ama genel güzel bilgiler de var.
     Alıntı Originally Posted by gia Yazıyı Oku
    https://youtu.be/UBKh7tpTAgM

4.  Alıntı Originally Posted by chemistry10 Yazıyı Oku
    Elimde çeşitli fonlar var ev almayı düşünüyorum fonları bozup mu almak yoksa kredi çekip fonlara devam mı
    Ziraat 10 yıllık konut kredi yıllık maliyeti %18,73, kabaca %19, aylık 1,42.
    Bu %19 10 yıl boyunca sabit.Yeniden yapılandırma imkanı var ilerisi için ama, şimdilik durum bu.

En risksiz PPF aylık getirisi %1,46
    Hadi riskli olsun derseniz TCD %9

Tabi sorun şu,
    Borcunuzun oranı sabitken , fon oranları ve getirinizin geleceği meçhul.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu %19 10 yıl boyunca sabit.Yeniden yapılandırma imkanı var ilerisi için ama, şimdilik durum bu.

Tabi sorun şu,
    Bende tcd tkf tte yay var yaklaşık 1 yıldan beri tutuyorum getiri anlamında yıllık %100 e yakın getirisi oldu bu getiri her sene olmaz farkındayım ben 3 yıllık kredilere bakıyorum yani 3 yıl sonra bu fonların getirisi krediden daha karlı olacak gibi ama zaman neyi gösterir bilmem kafam karışık.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Tabi sorun şu,
    Sn Myfinans,

Tefas üzerindeki fonlara tıklayınca fonun kendi sayfası çıkıyor ve onun altlarında bir yerde fon içeriği hisse/türev/mevduat vb yüzde olarak gösteriliyor chart halinde.

Bu bilgi hergün güncelleniyor mu, biliyor musunuz?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn Myfinans,

Tefas üzerindeki fonlara tıklayınca fonun kendi sayfası çıkıyor ve onun altlarında bir yerde fon içeriği hisse/türev/mevduat vb yüzde olarak gösteriliyor chart halinde.

Bu bilgi hergün güncelleniyor mu, biliyor musunuz?
    Evet o dilimler halinde olan bölüm hergün güncelleniyor, fonun son halini oradan görebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by chemistry10 Yazıyı Oku
    Bende tcd tkf tte yay var yaklaşık 1 yıldan beri tutuyorum getiri anlamında yıllık %100 e yakın getirisi oldu bu getiri her sene olmaz farkındayım ben 3 yıllık kredilere bakıyorum yani 3 yıl sonra bu fonların getirisi krediden daha karlı olacak gibi ama zaman neyi gösterir bilmem kafam karışık.
    eviniz yoksa yani oturmak için alacaksanız "hemen" alın. yatırım için soruyorsanız alınmaz.

Sayfa 741/1003 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •