Normal abi,
Biz trumpçý idik, görüntü olarak.. Trump gitti... Sýkýntý yani....
Lenovo TB-X606X cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Normal abi,
Biz trumpçý idik, görüntü olarak.. Trump gitti... Sýkýntý yani....
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
160.150 üstüne atarsa boðalar üstünlüðü ele alýr gibi duruyor.
teorik fiyatýn epey altýndayýz.
dikkatli olma zamaný.
Ýþin ilginç yaný, Rusya'nýn en büyük amaçlarýndan biri, uçak krizinin bile altýnda yatan, Türkiye’nin NATO dan ayrýlmasýný saðlamak.
Þimdi ABD NATO yu Rusya'ya karþý kurmuþ iken, Türkiye'yi bir nevi NATO dýþýna itmeye çalýþýyor olup Rusya ekmeðine yað sürmesi de bir diðer ilginç komple teorisi bence...
Düþündürücü.
Boþ boþ konuþuyorum. Yatýrým tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düþüncelerimi paylaþýyorum. Sonuçta düþünce özgürþüðü var, deðil mi? Sana da tavsiyem; Yazdýklarýma kulak asma! Sakýn yazýlarýma bakarak alým-satým vb kararlar alýp verme!
küçükken biri abartýlý bir þey dedimi yalanýný diye bir laf ederdik..pala oyalan buralarda bir þey dediðimiz yok![]()
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Bist30 saatlikte düþeni kýrdý mý, bana mý öyle geliyor?
Yer Ýmleri