Sayfa 828/1004 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop - XXX

Ben gönül adamıyım. Kalpler kırılmasın yeter. Kimin ne niyetle yazdığını biliyorum.
    Arada ufak tefek sataşma ve kızıştırmalar bu işin doğasında var.
    Netice de murat alıp, murat veriyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O zaman hafta sonu cons un tarzı ile yazıp , bugun cons onun yazdıklarını pozisyonumuzu böyle yazdıkdı diye alıntıladı.
    Buraya pozisyon yazmak bu kadar önemlimiki aracı tutuluyor veya ikili nikle hareket ediliyor buda garaip
    Son zamanlarda garip çok şey var zaten Bulut...
    Bir açıyorum herşey çöküyor , kağıtlar hayali devre kesiyor falan, bankaları batırıyorlar vb...
    Enteresan gerçekten...

türbülansa girdi herhalde pala

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Taze 3 hafta öncesi itibarıyla bizler garan'ı zırvasından bastırıp 8,9X yaktırırken,

hesap hatası yapıp maldan geç çıkan, zırt pırt tekrar alıp zararı katmerlenen

ve 8,5X yaksada bari alıp anca kurtarsak zararları diyen acemiler & bademligiller falan illaki olmuştur..

Gel gör ki bu turda diplerden endeks longa geçip şimdide 9,5X çalıştırınca, ıska tıska beter olmuşlardırDır ).

Borsa i$te, olur böyle $eyler )..

Mukadderat..
    Bak MANİF bu vatandaşın sitili bu , kendi dünyasında pozisyonuna göre insanlara bok atmak .
    Bu yazıyı bugun ben ve benim gibi yonca yorumlayanlara yazdı ,
    Yonca için 6.80 den beri yukarı graflarla yorumlayan benim topikte , nasıl oynadığımı yakından tanıyanlar bilir yani bu adam beni bilmez .Şahit in topiğine OBO grafı koyup 10.30 lardayken 8.92 hedef veren de benim ,8.97 yapıp yukarı aldı ünlü şimdi yukarda yazdıklarını bir kişi neden yazar , biz burada bunları anlatırken insanlara algı oluşturmasın diye bu zatla tartışıyoruz çünkü yalan söylüyor veya bilinçli yapıyor.Bu yüzden GAZ işini CONSA sor bize değil.

ne olduda aksam aksam verdiler endekse

6. Şimdi biraz forexe benzer teminatlı kaldiracli işlem yapabilirsiniz..
    Onun için onay gereklidir..
    Bankanın bağımsız ürünü ..
    Spread olayına gelirsekte.. malûm hepsinde var hepsi acar ama an itibariyle burada mesela bu gün aha şimdi dolar al 7.18 sat 7.14...
    Makaslar gündüzleri daha uygun oluyor..telefon uygulaması mükemmel..
    En güzel yanı emir tiplerinldir if done if done oco var anlık ve ileriye dönük..mesela
    Dolar eliniz de yok.. şu şekilde emir verebilirsiniz..
    Dolar 7.13 de al aldıktan sonra 7.24 de sat .. geçerlilik emir gerçekleşene kadardır..
    Mesela elinde dolar var ..
    7.54 de sat 7.13 de al diyebilirizsiniz.. bedavadır bu emir..
    Ya da zamansız 8.5 da sat ta diyebilirsiniz..tfx en güzel özelliği budur..5 TL kendi grafiğini satar..piyasadan aşağıda dolar işlem görür genelde..
    Eskiden fiziki veriyordu.. şimdi bilmiyorum talepte etmedim..ama bence açtırın..dursun işe yarıyor.. özellikle dolar biriktirecekseniz çok işe yarıyor..her gün emir girmiyorsun yap analizini ver kademelere alış..yaslan arkana..vade yok zaman kısıtlaması yok
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    tşkler

türkiye finans katılım bankasının ürünü mü?..

dolar alım satım makası düşük mü? bir de hisse komisyonunu merak ediyorum
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ana yasa değişecek ondan
     Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    ne olduda aksam aksam verdiler endekse
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bu ne bıcım pasta bırsey anlamadım at ızı ıt ızıne karısmıs.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 828/1004 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •