Sayfa 830/1004 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam saha da vaka arttı bunu biliniz yeter..test sayısı azaldı çünkü şikayetle geleb azaldı yani bulasicilik arttı haberi yok adamların mesela hasta olmuş bulastirmis ailesine..aileden biri kötü olunca test yapılıyor..hepsi pozitif..
    Genel tablo bu..
    Ama vaka arttı bakan demiyor ama ağır hasta sayısı da arttı..bu hastalık ülkeye ilk geldiğinde başladı kovid dediğimiz de kimse inanmamıştı..
    Mutasyon doğru..
    Gene aynı senaryo..yeni hastaların çoğu mutasyonlu..
    Gene geç açıklanıyor ki gerçi tespiti hastaneye yatış olursa oluyor..
    Bir de yaşlı hasta sayısında artış var..ama bu ağır yaşlı hastalar aynı covidde hastalık tablosu yine aynı devam ediyor...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mutasyon var mı sizin orada?
    Dikkat et kendine...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

İki kelam etsene şu cons un 2 li kordineli topikte yazmalarına ,
    Topiğin %80 anlamadı ya ablayı senle , manif anlamıştı onu ne diyorsunuz bu işe
    Bulut hocam cons bayımı kaldıraç vermeden pozisyon yazdığı için en çok eleştirenlerden birisiyim. Ancak çift nick kullanacak olsa bu şekilde açıkça kullanmaz. Ceza aldığında bir arkadaşının hesabından yazıyor veya yazdırıyor belli ki.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    https://www.tfxtarget.com.tr/Sayfalar/Ana-Sayfa.aspx

bu bir banka ile ilişkili mi? kur alım satın farkı nasıl,hisse komisyonu vs.
    Osmanlının da kendine ait fx platformu var. Ancak spreadleri veya kaldıraçları hakkında bilgim yok kullanmadım. Hisse ve viop için sizin kontrat sayılarınızda çok düşük komisyonlar vereceğine eminim. Bir inceleyin isterseniz.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gelsin, soralım doğrusunu
    Sallıyor mallıyor ama kavuruyor sonuçta
    Bence SenSor topik için bulunmaz bir fırsat kısa vadede başarı oranı yüzdesi yüksek bir forumdaşımız.
    Stockgeneration da ortavade de başarı oranı yüzdesi yüksek bir arkadaştı, küstürdüler artık burada yazmıyor. korkarım SenSor bayımı da küstürürler diye korkuyorum
    Bozkurt reis son pozisyonda bayım 18.000 puan terste kaldı. 154 den başladı 172 gördük en son. Bu camiada bu puanların 3'de 1'i bile adamı batırır, ocağına incir ağacı diker.

Sensor, pozisyon ve psikoloji yönetimi konusunda çok çok büyük trader bence. Ama yön tahmini konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum.

5. Millet aç
    Bunlar hala düşman yaratıp seçim hesabı yapıyorlar

Haberleri izleyince cinnet geçiriyorum resmen

6. an itibariyle dolarda 7,3 lerde gediği sürece boğa demiştim ama o da bozulmuş.!!
    siyah çizgiye dikkat kolay kolay yanılmaz efen,m..!!
    hepsi bir araya geldiğinde vakti zamanında da demiştim .!!
    şimdi ortalamacılar çıkar der ki 200 günlük ortlama vs ..ihalaller olağandır bana göre!
    şimdi başka neyi analiz etmiştik şamar oğlanı ettiğimiz DXY
    tam yerine gelmiş..bu iki kuvvet birleşip bir şey yapar mı göreceğiz
    91,04 dxy de önemsiyorum..!!!
    dolar da da 7.06 efenim...millete veriyle gelin derken bundan bahsediyoruz..!!

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Millet aç
    Bunlar hala düşman yaratıp seçim hesabı yapıyorlar

Haberleri izleyince cinnet geçiriyorum resmen
    2-3 dk.dayanılıyor..sonrası bol küfür

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    cuma günü yazdığınızda şort oldum demiştiniz....nasıl oluyor pala ile hareket ediyosunuz....??günlüük 10 kontrat işlem akıllara zarar....ciddi misiniz...?
    Dikkatlice okursanız 145.500 altına kırmazsa ilk 1 saat yukarı dedim,1580.00 maliyetime kapandım
    Dow hedefim 304xx
    Küçük bir tüyo vereyim;158200 gördüğümüzde 21450 usd görmüş endeks dolar 7,1 olduğunda dolar bazı zirvemiz 152 bine denk geliyor
    Ytd

Sayfa 830/1004 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •